Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atık Uygulamaların Menüde Gösterilmesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan
Üye
Konu Sahibi
Atık Uygulamaların Menüde Gösterilmesi
Ben bazı java programlar kurdum uyumsuz olduğu için, çalışmadı
Unistall ettim, Java Yöneticisinden ama menüde simgeleri kaldı.
Resimde verdiğim simgeler kaldı, nasıl kaldırırız ?
Saygılar...
İllaki format mı lazım
cmert
Üye
*/system/midp klasöründe silmek istediğin uygulamaların atıkları kalmıştır,onları da silersen sorun çözülür
perfectlover
Üye
Coşkun kesin çözümü vermiş. Uygulamaları kurduğun yerdeki (Telefon hafızası veya hafıza kartı) system klasörüne file explorer veya seleq ile gir midp klasörünü bul. Silmek istediğin uygulamayı veya klasörünü sil. Menüye döndükten 5- 6 saniye sonra simgeler silinmiş olur.
cmert
Üye
<blockquote><div class='quotetop'>(perfectlover @ Mar 15 2006, 03:23 PM) [post=297817]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Coşkun kesin çözümü vermiş. Uygulamaları kurduğun yerdeki (Telefon hafızası veya hafıza kartı) system klasörüne file explorer veya seleq ile gir midp klasörünü bul. Silmek istediğin uygulamayı veya klasörünü sil. Menüye döndükten 5- 6 saniye sonra simgeler silinmiş olur. [/b][/quote]
iyi güzelde coşkun değil adım COŞKU.sinir olurum coşkun ismine!!!!!
</blockquote>
ayhan6161
Üye
banada oluyo siliom kalan dosya falan yok malesef format atıyorum
genckafe
Üye
dostum utan cepforumdan açtığım tüm konuları buraya alıntı yapmışsın da yuh yani
neden açrığım konud (SORU İÇERİKLİ) alıntı yaptın anlamadım yuh sana