Ati radeon alacagim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skynet34

Üye
    Konu Sahibi
Ati radeon alacagim yardim
mrhb beyler,

1-)ATİ RADEON HD SERİES 3200 1 gb 128 bit alacagım counter - strike 1.5 oynuyorum bu bana yetermi?

2-)ve son olarak ATİ RADEON HD SERİES 3200 ekran kartlarında bir kaç ayarlar yapıp counter strike 1.5 duvar arkası gorebilme, 3d ve saydamlaştırma gibi vb. ayarlar yapabılıyormusuz bilen arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsn bu konuda ne ısterse yaparız :) iyi forumlar.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
1.si o 2. sordugun soruyu forumda oyun bölümüne yazmalısın oyunla alakalı bişi olabilir 2. si sadece 1.5 oynayacaktan anakart üzerinde ki ekran kartı sana yetmeli he eğer alacaksan bari şöyle ballı bişi olsun günümüzde ki oyunları acsın ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hee ben bu konuyu unuttum :)

kardeş cs de bahsettıgın hıleler ıcın openGL vıdeo destegı lazım...
Anakartındakı onboard ekran kartı bile yeter cs ıcın :oke:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
counter icin yeni bir ekran karti almayi planliyorsan hemen vazgec cs icin ekran karti alinmaz bu dedigin seyler ekran kartinada bagli degil eger gunumuzdeki oyunlari oynicam diyorsan sistemini yazman yeterli

skynet34

Üye
    Konu Sahibi
hocam anakart DDR2 benim ati radeon ekran kartını neden istedigimi soyle soyluyum counter strike bir kaç ayar yaparak oyunda duvar arkası gorebilme, 3D vb. saydamlastırma ayarları yapılıyormus ona gore sizden ricam bana bir ekran kartı tavsiye edersiniz veya ati ekran kartının hangi surumlerinde olur yardımcı olursanız sevnirim. yardım edersenız sevnrım msn ; eklemek

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş duvar arkası felan görmek için ya d3d grafik yada opengL grafik lazımdı....
bunu için yeni ekran kartına gerek yok.. senin ekran kartında bunu destekler merak etme... sedece nasıl yapıldıgını iyi araştır :oke:

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN

skynet34

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim senden ricam msnmi eklermisn # teşekkurler

skynet34

Üye
    Konu Sahibi
hocam hangı ekran kartını almayı tavsıye edersınız ati radeon hd series? kac alıyım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım
anakartınınn marka modelini. işlemcinin modelini.. ram kaç GB ?
güçkaynagının kaç WATT oldugunu söyle bana

mert478

Üye
Tugay eker panpa bravo hala 1.5'te hile arama peşindesin hep bu yoldan devam.

Z1rT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...