ati mobility radeon hd guncelleme yardımı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ati mobility radeon hd guncelleme yardımı ???
arkadaslar ben toshiba satellite p300-133 kullanıorum. bilgisayarımda da ekran kartı olarak ati mobility radeon hd3650 var. bunu guncellemem gerekio ama bi turlu yapamıorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler. NOT: bilgisayarımda windows xp service pack 3 yukludur.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
abi o dedigini denedim support toshiba falan ama benim laptop a uygun guncelleme gozukmuyo aslına bakarsan abi benim bilgisayarın sistemi iyi ekran kartı 512mb ram 3gb falan ama battlefield bad company 2 yi sacma sapan gosterio nedeni ni anlamadım ama oyunu yuklerken ekran kartını guncellemenız tavsıye edilir diodu. benim pc nin ozellikleri http://www.maxicep.com/diger-ilanla...-garantisi-1-yil-devam-etmektedir-290553.html oyunun sistem gereksinimleri :Minimum Sistem Gereksinim:
Core 2 DUO @ 2 GHz işlemci
2 GB RAM
15 GB boş alan
256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Ekran kartı
DirectX Compatible ses kart
DirectX: 9.0c

Tavsiye edilen sistem değerleri;
2 GB RAM
15 GB boş alan
512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260) Ekran Kart
DirectX Compatible ses kart
DirectX: 10

not: ben de directx 9.0c yuklu işletim sistemim xp windows xp ye directx 10 yuklenır mı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücü güncelleme yazılımları göstermiyorsa versiyonu günceldir zaten.

DirextX 10 ekran kartını destekliyor.Deneyebilirsin.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
windows xp ye gore microsoft un sitede directx 10 bulamadım xp uyumlu en son directx9.0c var baska sıtelerde xp uyumlu directx 10 var dıolar ama dııl o directx 10 vista ile uyumlu ve xp de pek etkısını gostermıo orjınal vıstaydı laptop ben xp yukledım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Win7 ye yükselt.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ye yukseltmeyı de denedım ancak bazı onemlı drıverlarım uyumlu dııl.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hangileri ?

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
klavye touch pad driver ı bu driver uyumlu dııl yukledım windows 7 yi hersey guzel dı pc yı yenıden baslatınca klavye ve mouse pad calısmadı tekrar actım bu sefer calıstı bı daha denedim yıne calısmadı bılgısayarcıya sordum bu driver uyumlu dııl dedı yanı pc de arasıra klavye ıptal oluodu. bı soru daha ati mobility radeon 3650 shader 3 uyumlu yada uyumlu olup olmadıgını nasıl ogrenırım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kitapçığına bakabilirsin ya da sitesinde yazıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt