KenJ!
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak çinli kardeş burda böyle olmaz ne b.. Yerse yesin dersin ama dinine söverse döversin dövmezsen üstüne çıakr devam eder .polis bişey diyemez türkiye laik bir ülkedir melesef ayrıca namaz kılmak oruçtut mak filan kendi bileceğimiz iş onları karıştırmaherkesin gittiği bir yol vardır sen kendi yoluna bakacaksın eğerki bir ateisti döversen bilki ateistle aynı konummu paylaşmış olursun bırak herkes ne hali varsa görsün ...
Müslüman müslümanlığını, atesite steistliğini yapsın...
Ve ayrıca biz kendimize müslüman diyoruz ama imanın şartları filan yapmıyoruz..
Mesela namaz kılmaz abdest almak vs.vs. Sen kendin yoluna bakacaksın fakat bu ateiste engel olmayacağın anlamana gelmez eğer birine işkence yapıyorsa mesela kedi engel olacaksın annesine başvuracaksın hiç olmadı çocuğu tutp götüreceksin polise nebileyim çocuk ne yaptıysa aynı şeyi uygula tamam mı?
bak çinli kardeş burda böyle olmaz ne b.. Yerse yesin dersin ama dinine söverse döversin dövmezsen üstüne çıakr devam eder şeref...polis bişey diyemez türkiye laik bir ülkedir melesef ayrıca namaz kılmak oruçtut mak filan kendi bileceğimiz iş onları karıştırma
sakızı yuttum gülmekten ben, öldürüyordun yoksa sende ateistmisin yoksa mason musun büyümü yaptınBu arada karıştırma filan bunlar komik laflar sonuçta dedğim gibi ben Müslümanım dersin ama müslümanlığın şartlarını getirirsen..
Senin dediğin şu : Benim bitim var ben Efe oldum ..
----------Eklendi @ 21:35:47 ---------- Yazıldı @ 21:34:29 ----------
Burada ne demek istediğini anlamış değilim =)
mobildeyim begen butonu olmadigi icin burdan soyliyim dedim.. mesajini begendim kardesimAtalarımız boşamı demiş dövene elsiz sövene dilsiz ol diye bırak onlar sapık düşüncelerinin peşinde koşsunlar
Atalarımız boşamı demiş dövene elsiz sövene dilsiz ol diye bırak onlar sapık düşüncelerinin peşinde koşsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?