Atatürk'ün Posterini Ters Astılar

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'ün Posterini Ters Astılar


Kocaeli'den dün Bayram nedeniyle Ticaret Odası binasına asılan Atatürk posterinin ters görüntüsü vatandaşların tepkisine yol açtı. Görevlinin dikkatsizlği sonucu ters asıldığı belirtilen poster, kısa süre sonra düzeltildi.


Gebze Ticaret Odası'na asılan ters Atatürk posteri sosyal medyada olay oldu. Poster düzeltimesine rağmen Facebook ve twitter gibi paylaşım sistelerinde tepki çığ gibi büyüdü.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gebze Ticaret Odası binasına büyük bir Türk Bayrağı ile Atatürk'ün posteri asıldı. Ancak ters asılan poster vatandaşlar tarafından fark edilerek fotoğraflandı. Oda yetkililerinin bilgilendirilmesi üzerine poster düzeltildi.


Görevlinin bir anlık dikkatsizliği sonucu olayın meydana geldiğini belirten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, posterin büyük olması nedeniyle tekrar indirilip düzeltilmesinin zaman aldığını, bu süre içinde de vatandaşlar tarafından fotoğraflandığını söyledi. Çiler, "Bu olaya çok üzüldük. İstemeyerek büyük bir hata yapılmış. Hata farkedildiği andan itibaren hemen düzeltme yapıldı ancak bazı kişiler fotoğrafını çekmiş" dedi.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
düzeltildiğine göre sorun yoktur. bunu haber yapmanın asıl amacı insanları kızgınlaştırmak ( sözüm sana değil Aras abi )
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface


Üst Alt