Atatürk'ü Anlıyorum Anlayabiliyorum Diyeniniz Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'ü Anlıyorum Anlayabiliyorum Diyeniniz Var mı?
Varsa buyursun yorumlarınızı merak ediyorum:

haltie

haltie

Üye
ben bu konu dışında bişey demek istiyorum atamız sadece bu günlerde hatırlanıyor ertesi gün unutuluyor çoğuda göstermelik geliyor bu durumda beni üzüyor

"beni anlamak demek mutlaka yuzumu gormek demek degildir. benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsanız, bu kafidir" şeklinde ifade etmiştir atamız.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Konu canlanmıştır Maxicepliler, görüşü olanlar buyursun.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Atatürk'ü anlamak biraz zor. Genel ilkeleri dışında pragmatist bir yol izlediğinden dolayı anlaması güç. Ayrıca soru çok açık, ama cevabı için farklı kişiler farklı yorumlar verecektir. Misal, darbe yapan adama sorarsanız Atatürk'ü anladıklarından ötürü dertleri Atatürk inkılaplarını korumaktı, nerelerinden anladılarsa artık bilemiyorum.. Ya da ben neremden anladıysam artık Atatürk'ü.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Darbe yapanların gerçekten inkilaplar için mi darbe yaptılar yoksa bu görüşün ardına mı sığındılar tartışılır bir durum.
Cevapların rengarenk olması daha iyi olur çünkü herkesin bir şeyler anladığını anlamış oluruz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şu veya bu şekilde, onlara göre inkılaplar için bize göre inkılapların arkasına sığınarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt