gtfour Üye kardeş paylaşım için saol...fakat senin tarif eddiğin gibi yüklenmiyo bu dosya...nasıl olacak...önce yükleme yaptım sonra ilk kurulum yazana bastım..fakat ilk kurulum yazan dosya açılıyo yükleme yapsın evet dediğimizde kapanıyor yüklemiyor..
kardeş paylaşım için saol...fakat senin tarif eddiğin gibi yüklenmiyo bu dosya...nasıl olacak...önce yükleme yaptım sonra ilk kurulum yazana bastım..fakat ilk kurulum yazan dosya açılıyo yükleme yapsın evet dediğimizde kapanıyor yüklemiyor..
' KalendeR ' Üye Valla birader hoş oldu ama ben tumune uygula gıbı bı ıslem yapmadım yıne oldu,umarum kasmas cok tesekkurler
Valla birader hoş oldu ama ben tumune uygula gıbı bı ıslem yapmadım yıne oldu,umarum kasmas cok tesekkurler
nisay_1997 Üye kardeş güzele benziyo ama ben bu hilary duff dosyasını bulamadım --------------- Ekleme --------------- nerden bulacaz dosyayı
kardeş güzele benziyo ama ben bu hilary duff dosyasını bulamadım --------------- Ekleme --------------- nerden bulacaz dosyayı
osmanlitakati Üye ya ben bunu silmek istiyorum nasıl silebilirim bana yardım ederseniz sevinirim bu arada guzel bi tema yapmıssın eline saglık dostum
ya ben bunu silmek istiyorum nasıl silebilirim bana yardım ederseniz sevinirim bu arada guzel bi tema yapmıssın eline saglık dostum