"Atatürk öldü biliyor musunuz?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
"Atatürk öldü biliyor musunuz?"
Atatürk öldü diye ağlayan bu ufaklık herkesi ağlattı. Televizyonları başında bu görüntüleri izleyenler minik kızın gözyaşları karşısında kendilerini tutamadı.

Beyaz Show'da yayınlanan bu görüntülerde 7 yaşındaki minik bir kızın Atatürk'ün ardından döktüğü gözyaşları var. Daha ne kadar büyük bir lider olduğunun farkında olmasa bile Atatürk'ün ölümüne ne kadar üzüldüğü sözlerinden gözlerinden akan yaşlardan belli olan bu minik kız 10 Kasım'da öğretmeninin "Atatürk 70 yıl önce öldü" sözleriyle sınıfça ağladıklarını gözyaşları içinde anlatıyor.

Öğretmeninden Atatürk'ün öldüğünü öğrenen bu 7 yaşındaki bu minik kız çocuğu annesinin telkinlerine rağmen bir türlü ikna olmuyor. Atatürk'ü çok özlediğini ve ölümünden duyduğu acıyı minik gözlerinden akan yaşlarla, dudaklarından çıkan ve yürekleri sızlatan kelimelerle anlatıyor.

iremm

iremm

Üye
Ben bunu beyaz showda izlemiştim acayip tatlı bir kız Atatürk için masumca dökülen göz yaşları hakikaten çok gzl insanı çok duygulanduran bir olay :)

Nazy

Nazy

Üye
7 yaşına kadar kimse söylememişmi?

c3r3n

c3r3n

Üye
Çok tatlıydı ya izledim..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Örnek alıncak bir insan artık o çocuk deil..Şurada gelip şu haberi okuyup Atatürk öldüyse ne yapayım diyen çok kişi var okuyun haberi!!!!!!

qurbuz

qurbuz

Üye
helal olsun :ehe

POWER

POWER

Üye
7 yaşımda daha 1. sınıfa giderken geçirdiğim ilk 10 kasımda baya ağlamıştım. O gnleri hatırladım birden :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kıza Baktıkça Ağlayasım Geliyo...Çok Şeker Ve Çok Masum Bir Kız

dreamboys69

dreamboys69

Üye

elmyra

Üye
gercekten cok içten ağlıyor

burak9400

burak9400

Üye
harbiden çok datlu bi kız:dya öyle sevdim ki onu o haberi televizyonda izlerken annem ağladı ve ben de o kıza çok özendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt