Atatürk'e hiç benzemeyen poster

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'e hiç benzemeyen poster


UŞAK'ta aile hekimliği yapacak 101 hekimin belirlenmesi için Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura törenine salona asılan ve Atatürk'e hiç benzemeyen Atatürk posteri tepki çekti. Töreni izleyenler, `hiç mi Atatürk posteri görmediniz' diye yetkililere tepki gösterirken, organizasyonu yapan Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, salona geldiğinde posteri fark ettiğini ve kendisinin de Atatürk'e benzetemediğini, ancak o saatten sonra birşey yapamadıklarını söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Başkanı Ercan Uzun ise, durumu `skandal' olarak nitelendirdi.

Aile Hekimliği uygulamasında pilot illerden birisi olan Uşak'ta, bu konuda son aşama olan sağlık merkezlerinde çalışacak aile hekimlerinin belirlenmesi için Atatürk Kültür Merkezi 1 Nolu salonda kura çekim töreni düzenlendi. Törene Uşak Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, MHP'li Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve hekimler katıldı. Görev yerleri belli olacak hekimler heyecanla beklerken, salonda asılı Atatürk posteri herkesin dikkatini çekti. Davetliler posteri asanlara, `hiç mi Atatürk posteri görmediler' diye tepki gösterirken, poster tören sonuna kadar salonda asılı kaldı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ: SON ANDA FARK ETTİK
Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, kendisinin salona girdiğinde posteri fark ettiğini belirterek şöyle dedi:

"Ben de salona gelince ilk dikkatimi çeken Atatürk posteri oldu. Bu konuda çok hassasız. Aile hekimliği kuraları için yapacağımız tören salonunda Atatürk posteri olmasını istedim. Bu konuda Uşak Kültür Merkezi isimli organizasyon şirketinden yardım aldık. Onların gönderdiği poster de bu olmuş. Biz de son anda fark ettik. Değiştirmek isterdik, fakat çok geç kaldık." ADD Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun ise, durumu `skandal' olarak niteledi.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir tepkide benden!
 
Esra Yetiş

Esra Yetiş

Üye
Yapan kişi o kadar kötü niyetli diildir bence saçlarını gürleştirmiş işte :')
 
arslansem

arslansem

Üye
Bi tek göz rengi biraz benziyor:ehe
 
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Cüneyt Arkına Benzemiş.
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu resim bana başka bişey hatırlatıyor ama ne ? bende bulamadım :s
 
Bora

Bora

Üye
Bu resmi yapanlar.Atamızı kötülemeye çalışan ismi lazım olmayan gruplardır.Lütfen çok rica ediyorum bu resimleri paylaşarak reklamını yapmayınız
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bütün Maxicep'ten özür diliyorum ancak sanırım saçları biraz (renk dışında)Nuri Alço'ya benzetmişler.
 

goliykorol

Üye
Atatürk e benzeyen posterlerle uğraşacağımıza Atatürk e benzeyen beyinler yetiştirmekle meşgul olsak ne iyi olur değil mi?
 
Atakan

Atakan

Üye
Hiç benzemiyor
 
alp34

alp34

Üye
bu ayıptır bu türküm diyen bir insana yakışmaz ATATÜRK bizim önderimiz atamızdır bu ayıbı yapanlar hakkında soruşturma açılmalı ve gereği yapılamalıdır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt