Atarlı ergenler ??

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bunların başka işi yok mu millete küfürden :D

14-15 yaşındalar bende 15im ama oyle bir kafa yapısına sahip olmadım şimdiye kadar :D işsizlik ne beklersin :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bunlarla normal hayatta çok fazla dalga geçiyorlardır bunlar da birileriyle dalga geçmek istiyor ama bulamayınca nette geziyorlar herhalde :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bunlarla normal hayatta çok fazla dalga geçiyorlardır bunlar da birileriyle dalga geçmek istiyor ama bulamayınca nette geziyorlar herhalde :hmmm

Dikkat çekmeye çalışırken kuyruk acısı çekiyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
herhalde bi sorun var çekemezlik sorun bunla ilgili olabilecek bi site var isteyene pm atayım
(ben bilmiyorum yeni gördüm)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Forumun duzenini bozmaya çalışıp ceza aldıkları için forum oluyorsa vay haline bu sitenin.
Senyor Keş'ten beklenmedik davranış, şaşkınlığı kaldıramıyorsan asıl vay senin haline. Bu kadar şaşırmamak elden değil çünkü Android ROM bölümlerinde yardımı az değil yani. Acaba birisi onun hesabına girip bilerek bir şeyler mi yaptı anlamış değilim. :bilmm

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Senyor Keş'ten beklenmedik davranış, şaşkınlığı kaldıramıyorsan asıl vay senin haline. Bu kadar şaşırmamak elden değil çünkü Android ROM bölümlerinde yardımı az değil yani. Acaba birisi onun hesabına girip bilerek bir şeyler mi yaptı anlamış değilim. :bilmm

15 yaşındaki birinin böyle dengesizlik yapması normal bence

neyle gönderildiyse gönderildi.

by-pegasus

Üye
hahah oyle demeyin bende ergenim bizde geciyoruz o yollardan ama hic ban yemedim :ehe

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İlginç :hmmm

Üst Alt