ogzhnoTr
Üye
direk ipyapsın adminler
Vpn kullanıyorlar
direk ipyapsın adminler
bunların başka işi yok mu millete küfürdenVpn kullanıyorlar

bunların başka işi yok mu millete küfürden![]()
işsizlik ne beklersin 
bugünde bulaştılar mı14-15 yaşındalar bende 15im ama oyle bir kafa yapısına sahip olmadım şimdiye kadarişsizlik ne beklersin
neyle gönderildiyse gönderildi.

bugünde bulaştılar mı![]()

yani bulaşmadılarBulaşırlarsa ne yapacağımı biliyorlar![]()

ne yaparsın kiBulaşırlarsa ne yapacağımı biliyorlar![]()

ne yaparsın ki![]()
bunlarla normal hayatta çok fazla dalga geçiyorlardır bunlar da birileriyle dalga geçmek istiyor ama bulamayınca nette geziyorlar herhalde![]()

dikkat çekmek istiyorlarsa gitsinler sokaktan geçenlere küfür etsinler nasıl dikkatleri çocuğa yöneliyo görürDikkat çekmeye çalışırken kuyruk acısı çekiyorlar![]()

Senyor Keş'ten beklenmedik davranış, şaşkınlığı kaldıramıyorsan asıl vay senin haline. Bu kadar şaşırmamak elden değil çünkü Android ROM bölümlerinde yardımı az değil yani. Acaba birisi onun hesabına girip bilerek bir şeyler mi yaptı anlamış değilim.Forumun duzenini bozmaya çalışıp ceza aldıkları için forum oluyorsa vay haline bu sitenin.

Senyor Keş'ten beklenmedik davranış, şaşkınlığı kaldıramıyorsan asıl vay senin haline. Bu kadar şaşırmamak elden değil çünkü Android ROM bölümlerinde yardımı az değil yani. Acaba birisi onun hesabına girip bilerek bir şeyler mi yaptı anlamış değilim.![]()
hahah oyle demeyin bende ergenim bizde geciyoruz o yollardan ama hic ban yemedim![]()
bir çok kişiye atar yaptım ama kuçuk çocuk gibi adminlere kufur etmedimBende öyleyimbir çok kişiye atar yaptım ama kuçuk çocuk gibi adminlere kufur etmedim

İlginç![]()