At Gözlüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vakub bskbsfsb hdhdfuvdab ywcjufyv telefondan yazmak zormus

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:asjdgajfdahsd pelin yazdklarnı okuynca öldğm kan gülmekten ahahahahah ne yazdım la ben

Tepkiler: pelın_

MasteLaa

Üye
rğlenceli bir konu sauoyolur

Bşirde Bşkgistyar Dam Tazdim (BİrDE Billgisyardan Yazdim)

__xXx__

Üye
o değilde tel dokunmatik tuslara illaki bakılıyor

pelın_

bakmıycaksın avlacım hahay yabende bakmıyorum ınan suan ne salmakıyorum bende bılkmıyorum elım ger tysa basıyo acabe be vıkcak meraj konusu

__xXx__

Üye
ben nasılsa klavyeye bakmadan da yazabiliyorum sıkıntı yok benim için ama mobilken zor oluyor

Tepkiler: pelın_

pelın_

abooo valla yazıyorum saka maka len ben varya rtık bakmadan yazcam daha dohru yazıyorum sanırım pınarrr yavru goruselumm bı ara fülücuk koymaya çalısıyorum umarım olmuştur hahay sevıyorum lendımı

Tepkiler: minoo
suan tuslara bakmadan yaziyorum ne mutlu demi

__xXx__

Üye
abooo valla yazıyorum saka maka len ben varya rtık bakmadan yazcam daha dohru yazıyorum sanırım pınarrr yavru goruselumm bı ara fülücuk koymaya çalısıyorum umarım olmuştur hahay sevıyorum lendımı
fülücük ne ablacan?

Tepkiler: minoo ve pelın_

pelın_

gülücük

Otroligt

Üye
konuyu son 30 günde 26 üyu okudu
heroata
ia.phşbv
ibcicar
vice_ciyr
=ylesineBiri
iyavızpz
...yank...
16087
jaudarabisyon
rabblace
bolamanle
ü FatoŞ ~
otostopçu
minoo
MasteLaa
berk2019
LayraBey
ve en zoru DaNw5rB0y
?_xXx__
alpayoktay

Of ne kötü bir yazıcıyım

ua ne klayfgahdar sacma bir konu olmus ya ... wwao biearaz yazoinvaca indsan aliisiyor...

pelın_

hahy cok pıs yammek yedım paruylıyvam sımdı kesın uazlıs yazıdm offf bı vay ıksada uvsek hahay gılsem yazdıklarıma kseınn

valla klavyeyle haşir neşirim senelerdir bakmadan yazmaktan klavyeyi tanır oldum çkaranflıkta da yazıyorm gene hata oldu bi iki tane ama

15097

Üye
kopyala yapıştır olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...