Asus'un yeni Zenbook 3 modeli, Apple'ın Macbook modeline rakip olarak geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Asus'un yeni Zenbook 3 modeli, Apple'ın Macbook modeline rakip olarak geldi
Asus, sunduğu yeni modellerle bir çok farklı kulvarda adından söz ettirecek gibi görünüyor.



Asus, gelecek dönem için oldukça iddialı cihazlarının duyurularını bugün gerçekleştirdi. Hem akıllı telefon, hem dizüstü bilgisayar hem de tablet cihazları Asus tarafından resmi olarak gerçekleştirdi.



Firmanın en çok dikkat çeken modelleri ise yeni Zenfone 3 akıllı telefon modelleri oldu. Bu yeni cihazlar Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Ultra adları ile gelirken, geçtiğimiz sene gelen Zenfone 2 modellerinin başarısını bir adım daha ileriye taşımaya hazırlanıyor.

Ayrıca firma yeni 2-in-1 PC modelleri için Transformer 3 cihazlarını da bu gün gün yüzüne çıkardı. Bu yeni modeller Transformer 3, Transformer 3 Pro, Transformer 3 Mini adları ile geldi ve bununla da yetinmeyen firma ayrıca Apple'ın Macbook cihazına rakip olarak tasarladığı Zenbook 3 modelini de tanıttı.

Asus Zenfone 3, Apple Macbook'dan daha ince ve daha hafif bir yapıya sahip. 11.9mm kalınlığa sahip olan cihaz ayrıca 910gr ağırlığında ve alüminyum alaşım kasası ile dikkat çekiyor.

Yeni cihaz 12.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik LED ekran içerirken, %82 ekran gövde oranına sahip ve ayrıca ekran Gorilla Glass 4 ile korunmakta. Intel Core i5/i7 işlemciden güç alan Asus Zenfone 3, 16GB 2133Mhz RAM içerirken, ayrıca 512GB/1TB PCIe SSD'ye yer verilmiş.

40Whr bataryası 9 saate kadar kullanım imkanı sunarken, ayrıca USB Type-C üzerinden bataryasının %60'lık kısmı 49 dakikada şarj edilebiliyor. Cihazda parmak izi tarayıcısı da bulunuyor ve Intel Core i5 / 512GB SSD versiyonu 1.499$ ve Intel Core i7 / 1TB SSD versiyonu 1.999$ olarak satın alınabilecek.

Renkler ise Royal Blue, Quartz Grey ve Rose Gold olarak belirlenmiş.

Asus'un yeni Zenbook 3 modeli, Apple'ın Macbook modeline rakip olarak geldi
 


bmw_m6

bmw_m6

Üye
macbook pro kullanicisi olarak hayran kaldim cihaza. osx rahatligindan vaz gecebilsem alirdim diyebilecegim cihaz olmus.
 
0MG90

0MG90

Üye
Aradaki fiyat farkı garip olmuş ama güzel cihaz

Buradan alınmaz ama, yurt dışından alınması gereken bi ürün
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Zenbook tasarımda ve performansta tek geçer. Özellikleri görünce telefon sanmadım da değil bir an; gorilla 4, hızlı şarj vs.
 


Üst Alt