Saat Asus ZenWatch 3 akıllı saat Kasım ayında satışa çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus ZenWatch 3 akıllı saat Kasım ayında satışa çıkacak


Akıllı saat pazarı son dönemde daha da rekabetçi ortama dönüşürken, Apple, kendi iPhone akıllı saatlerinin de avantajı ile akıllı saat pazarında üst sıralarda yer alıyor. Apple Watch ile büyük başarı kazanan firma geçtiğimiz ay da Apple Watch Series 2'yi duyurmuştu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan Samsung da Apple ile birlikte pazarın güçlü isimlerinden birisi ve bu firma da kendi geliştirdiği Tizen işletim sistemi üzerinde çalışan Gear modelleri sunuyor ve son olarak da Eylül ayıdanSamsung Gear S3 geldi.

Akıllı saat pazarında işletim sistemi olarak yer alan Android Wear için ise bu sene pek de başarılı değil. Çok fazla dikkat çeken Android Wear model sunulmazken, son dönemde gelen akıllı saatlerden birisiAsus'un ZenWatch 3 adındaki akıllı saati oldu. Bu akıllı saat de geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkmıştı.

Asus, bu yeni akıllı saatini pazara sunmaya hazırlanıyor. Asus ZenWatch 3, gelecek ay içerisinde satışa çıkacak ve fiyatı da 229$ olacak. Baktığımızda rakiplerden Apple Watch Series 2, 269$, Huawei Watch 349$ ve Moto 360 ise 299$ seviyesinde.

Yeni Asus ZenWatch 3, 1.39" büyüklüğünde 400x400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran,Qualcomm Wear 2100 yonga seti, 340mAh batarya, 512MB sistem belleği, 4GB dahili veri kapasitesi özelliklerine sahip ve ayrıca suya ve toza karşı da dayanıklı yapı sunuyor.
Asus ZenWatch 3 akıllı saat Kasım ayında satışa çıkacak
 


Üst Alt