robidinyoviç
Üye
-
Konu Sahibi
-
Note 3 SM-N9005'ten E71'e geçmiş 2-3 ay kullanmış ardından birkaç saat önce ZenFone 5 siparişi vermiş birisi olarak ZenFone 5'i tavsiye ederim ama alabilirseniz ZenFone 6 alın sanırım o çift hatlıydı ek olarakArkadaşlar 2 tane hattım var biri 6630'da diğeri E72'de. Malumunuz Nokia gidgide Android ve IOS işletim sistemleri karşısında git gide eridi ve geçenlerde bildiğiniz gibi SYMBIAN vakfıda kapandı.
Neyse asıl soruma geleyim. Arkadaşlar Asus Zenfone 6 almayı düşünüyorum. Bu telefonun eksiklerl nelerdir? Asus Zenfone 5 ne zaman çıktı? Asus Zenfone 6 ne zaman çıktı? Aradaki farktan Asus Zenfone 7'nin çıkma tarihini bulmaya çalışayım. Birde Asus Zenfone 7 çıkar mı? Çıkarsa Çift hatlı olur mu? Bunları söyler misiniz arkadaşlar. Ciddi düşünüyorum.
Parti farkliliklarindan kaynakliyor muhtemelenarkadaslar önemli bi sorum olcak daha yeni zenfone 6 kırmızı aldım ama içinen çıkan kulaklıkta ses açıp kısma tusu yok kulaklık üstünde orjinali bumu. sadece cağrı acma kapama tusu var herkeste aynımı çünkü ben interneten kutu tanıtımlarına baktığımda sanki benimkinden farkı bi kulaklık görüyorum şüpheye düştüm her kutuda farklı kulaklıkmı olur bilgi verirseniz en azından kullananlar çok sevinirim
Zenfone kullanmadığım için yardımcı olamıcam illaki bi ark yardımcı oluryani diğer kulaklıklarda mevcutmu ses açma kısma tusu olan varmı ?
bilmiyorum bana böyle bişey olması çok saçma geliyo sencede öyle degilmi yani her kutudan farklı bi kulaklık çıkması komik olmazmı yada aksesuarlarda farklılık olması...Zenfone kullanmadığım için yardımcı olamıcam illaki bi ark yardımcı olur
Mantıksız ama kaç sene önce 5800 da bile bunu yaptılar yani çok abartılacak bi durum değil takinyiniz varsa yeni kulaklik alin derimbilmiyorum bana böyle bişey olması çok saçma geliyo sencede öyle degilmi yani her kutudan farklı bi kulaklık çıkması komik olmazmı yada aksesuarlarda farklılık olması...
Note 3 SM-N9005'ten E71'e geçmiş 2-3 ay kullanmış ardından birkaç saat önce ZenFone 5 siparişi vermiş birisi olarak ZenFone 5'i tavsiye ederim ama alabilirseniz ZenFone 6 alın sanırım o çift hatlıydı ek olarak
arkadaslar önemli bi sorum olcak daha yeni zenfone 6 kırmızı aldım ama içinen çıkan kulaklıkta ses açıp kısma tusu yok kulaklık üstünde orjinali bumu. sadece cağrı acma kapama tusu var herkeste aynımı çünkü ben interneten kutu tanıtımlarına baktığımda sanki benimkinden farkı bi kulaklık görüyorum şüpheye düştüm her kutuda farklı kulaklıkmı olur bilgi verirseniz en azından kullananlar çok sevinirim
N9005 i nereden aldınız ?
Kamera pek iyi değil mi ?Bende zen 6 alan birisi olarak bir yorum ekliyorum 2 gb ram kendini bariz şekilde hissettiriyor çok zorlamadim ama benim işimi görüyor çok rahat batarya ya hayramin 1 gün ful net açık internet konuşma falan rahat çıkartıyor ama orijinal kutudan çıkar şarj cihazı 1.3 Samsungün 2.0 amper lik şarj aleti aldım asıl o zaman batarya yı tam şarj ediyor mat ekran koruyucu olmaSina rağmen gayet iyi dokunmatıği kamera hakkını vermiyor hoşuma gitmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?