Asus Zenfone 5 Kılıftaki ekran kılıf olmadan da çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

fuko300

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 5 Kılıftaki ekran kılıf olmadan da çıkıyor
erhaba arkadaşlar

Kılıfı kapatınca telefona gelen Ekran kılıfsız halde çıkmaya başladı ne yaparsam yapayım düzelmedi. Normal telefon ekranına geçmiyor. Format atmayı denedim ama çözmedi.

Resimdeki ekrandan bahsediyorum o yuvarlak alanın içindeki ekran kılıf olmadan çıkıyor.

Yönetici tarafından düzenlendi:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Başka bir konuda okumustum.
Ayarlara girebiliyorsanız kapak için kilit ekranini kapatin.

fuko300

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir konuda okumustum.
Ayarlara girebiliyorsanız kapak için kilit ekranini kapatin.
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için, ancak telefona giremiyorum hiç bi şekilde mesela bu ekranda flash var flashı açınca 1 saniyeliğine telefonun kendi ekranı geliyor ardından tekrar o küçük ekrana dönüyor.

minoo

minoo

Üye
Telefonu kapatıp açınca direkt bu ekran mı geliyor?

minoo

minoo

Üye
Peki kılıf kullanıyor musun normalde? Kılıfı tak, kapat. Öyle menüye ulaşacak mısın onu dene. Olmazsa başka bir çözüm düşünelim.

fuko300

Üye
    Konu Sahibi
Peki kılıf kullanıyor musun normalde? Kılıfı tak, kapat. Öyle menüye ulaşacak mısın onu dene. Olmazsa başka bir çözüm düşünelim.
Aslında telefonu kardeşim kullanıyor. O da telefonu kılıfla kullanıyordu ama o kılıf şuanda yanımızda değil. Bende ilk başta öyle düşündüm ama malesef kılıf yanımızda değil.

minoo

minoo

Üye
Sensorunde sorun var galiba. Kullanamıyorsanız telefonu nasıl kapatıyorsunuz?

minoo

minoo

Üye
Eğer kılıfla deneme şansın yoksa telefonu sıfırla derim ben. Önce yedekle tabii.

fuko300

Üye
    Konu Sahibi
Eğer kılıfla deneme şansın yoksa telefonu sıfırla derim ben. Önce yedekle tabii.
Telefonda öyle bir sorun görünce ilk işim format atmak oldu, hatta olmayınca bi kere daha attım sonuç yine aynı

minoo

minoo

Üye
Telefonda öyle bir sorun görünce ilk işim format atmak oldu, hatta olmayınca bi kere daha attım sonuç yine aynı

Aa ben hard reset işe yarar diye düşündüm. O zaman servise gönder onu. Sensor arızalıdır.