Asus.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne yani bi hoparlör bozuk diye sıfır tel. mi verdiler ??????Benim başıma geldi hatta konu açtım verdim servise alalı 1 ay geçtiği için değişim verdiler sıfır zenfone 2 aldım.Ver servise bence garantisinden etme telefonu 20 iş günü içinde gönderiyolar..
bugun servise verdim hadi hayırlısıHoparlörde sıvı teması yoksa neden sıvı teması var desinler?
Servise gönder derim ben.
ne yani bi hoparlör bozuk diye sıfır tel. mi verdiler ??????
bugun servise verdim hadi hayırlısı
belki para koparmaya çalışmaları ıcın sıvı teması var diyebilirler teknik servisleri biliyoruz işte!!!
bu arada servise bugun gonderdim yurt ıcı kargo ıle karsı odemelı yarın teknik serviste olucak telefon kutunun ıcıne hoparlörun bozuldugu eklemıstım bi tane daha sorun ekledım onu duzeltırlermı acaba sorunu soyle yazmıstım bu arada kardesımdede aynı telefon var zenfone 5 işte dedim telefonumun şarjı en fazla 1 saat gidiyor fakar kardeşimde aynı telefon olmasına ragmen onun 2 gün şarjı gidiyor dedim ve pili degiştirmelerini rica ettim acaba bu sebepten pili degiştirirler mi sizde ???
15/03/2015Bataryada sorun varsa değiştirirler.
Sen ne zaman aldın telefonu?
Yeni sayılır. Dur bakalım ne diyecekler servisten.15/03/2015
telefon yeni çizik bile yok daha servise ulaşmıs telefon suan incelemedeymiş hadi bakalım hayırlısıYeni sayılır. Dur bakalım ne diyecekler servisten.
Attım ekran fotosu bir önceki yırumumda gözükmüyormu bende gözüküyor.Haftaiçi 8-18 arası, haftasonu 8-13 arası çalışıyorlar.
Cumartesi yasal süreye dahil, pazar değil. Bakarım ekran görüntüsüne atarsan.
Attım ekran fotosu bir önceki yırumumda gözükmüyormu bende gözüküyor.
Minoo senni özele mesaja atmıstım gelmedimi acaba
Eklediğin görüntü görünmüyor
tam olarak neyi sorayım sence ne sıkıntı olabilir ?Bence müşteri hizmetlerini arayıp sor.
ayrıca bugün6. oldu ama hala aynı gözüküyor oradatam olarak neyi sorayım sence ne sıkıntı olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?