Asus Zenfone 5, Duyuru Öncesinde Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 5, Duyuru Öncesinde Sızdırıldı
5 inç Full HD + ekrana sahip olacak olan Asus Zenfone 5, çift arka kamerası ve metal gövdesi ile MWC 2018'deki resmi duyurusu öncesinde internete sızdırıldı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tayvanlı üretici Asus, bu ayın sonlarına doğru MWC 2018'de düzenlenecek olan etkinliği için basın davetiyeleri göndermeye başlamıştı. Şirketin yayınladığı tanıtım görseli de bu etkinlikte yeni Zenfone 5serisinin tanıtılacağına işaret ediyor. Bugün, akıllı telefonun internete sızdırılan kullanım kılavuzu sayesinde Zenfone 5'in bazı özellikleri ortaya çıkıyor.

İnternete sızdırılan kullanım kılavuzundaki cihaz "ASUS XooPD" model numarasının taşıyor ve ayrıca bazı görseller telefonun tasarımını da belli ölçüde gösteriyor. Görsellerde, şirketin 18:9 en-boy oranına geçerek 2017 yılının trendine katıldığı, Zenfone 5 akıllı telefonun ise kavisli kenarlara ve belirgin anten hatlarına sahip olduğu görülüyor. Arka tarafta ise çift arka kurulumu ise Asus için yeni olan bir şey olabilir ancak kamera ünitesinin tasarımı iPhone X'e benziyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonun arka tarafı, çift kamera kurulumu ile birlikte parmak izi tarayıcı sensöre de ev sahipliği yapıyor. Ön kısımda hafif kavisli köşeleri olan 5.7 inç Full HD + 18: 9 ekran yer alıyor. Telefonun sağ tarafında ses ayar tuşu ve güç tuşu yer alırken, sol tarafta ise sim tepsisi bulunuyor. Üstte, 3.5mm kulaklık girişi, alt tarafta ise microUSB girişi ve hoparlör ızgaralar yer alıyor.

Geekbench test sonuçlarına göre Asus Zenfone 5'in 1.4 gHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti, 3GB RAM, Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olması bekleniyor. Bunlar belki de, Asus Zenfone 5'in uygun fiyatlı bir versiyonuna ait teknik özellikler olabilir. Her zamanki gibi Zenfone 5, Asus'un tanıtacağı tek model olmayacak. Zenfone 5 serisi muhtemelen standart Zenfone 5'le birlikte Zenfone 5 Max ve selfie odaklı bir model olmak üzere üç versiyonda duyurulacak.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt