Satılık asus zenfone 5 cift hat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nakaratt

Üye
    Konu Sahibi
asus zenfone 5 cift hat
Asus zenfone 5 cift hat 2 gb ram 16 gb yurt disindan hediye geldi kutusunda sifir pasaport kaydi olmadigi icin kullanamiyorum 1 aylik suresi var ama kutusundan cikarmadim isteyene uygun fiyata verecegim buradaki cift hat fiyati yarisina verecegim pasaport kaydi yok alanin yaptirmasi lazim bu arada asus zenfone 5 mor renk

blsm_mr

Üye
yanlışın var 5 değil 6 olması lazım 5 te çift sim yok

nakaratt

Üye
    Konu Sahibi
Yalnis degil yurt disindaki asuslar cift hat orjinal asús zenfone 5 cift hat pasaportum olsa kullanacagim ama yok satmak zorunda kaldim

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
fiyat nedir peki

nakaratt

Üye
    Konu Sahibi
700

nakaratt

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el degil sifir kutusunda ayrica turkiyedeki zenfone ile yurt disindaki ayni degil benim vermekistedigim cihaz turkiyede 1399 satiliyor cift hat ve islemci hizi 2 ghz intel atom z2580 bazi seyleri bilmeden olumsuz yorum yapmayalim lutfen

3onur5

3onur5

Üye
ikinci el degil sifir kutusunda ayrica turkiyedeki zenfone ile yurt disindaki ayni degil benim vermekistedigim cihaz turkiyede 1399 satiliyor cift hat ve islemci hizi 2 ghz intel atom z2580 bazi seyleri bilmeden olumsuz yorum yapmayalim lutfen
ozaman ayrıntıları yaz bilmeyen öğrensin kardeş benim gibi düşünen çok olur

nakaratt

Üye
    Konu Sahibi
Zaten alicisi bilir eger pasaport blursam cevremde ben kullanirim cunku gercekten cok harika cihaz ve buradaki cihazlardan farkli suanda bile pasaport kayitli zenfone 5 isim vermeyeyim bazisitelerde 1399 gidiyor neyse cihazi bilen zaten ciddi alici olur

bluemai

bluemai

Üye
İnsan bi resim koyar abi..

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Ilana 24saat içinde görsel ve fiyat ekleyiniz.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Görsel eklenmediği için :locked:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...