Asus ZenFone 3s Max Önümüzdeki Hafta Resmiyet Kazanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Asus ZenFone 3s Max Önümüzdeki Hafta Resmiyet Kazanacak


Asus, önümüzdeki hafta Zenfone 3s Max cep telefonunu resmi olarak duyuracak. Özellikle 5.000 mAh kapasiteye sahip devasa bataryası ile dikkat çekecek ZenFone 3s Max, 7 Şubat tarihinde Hindistan'da düzenlenecek olan özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Cihaz aynı zamanda hem çevrimiçi hem de perakende mağazalarda satışa sunulacak.

Asus ZenFone 3s Max'ın teknik özellikleri tarafında ise 1.5 gHz octa-core Mediatek MT6750 yonga seti ile güçlendirilmiş 5.2 inç büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. 3GB RAM bulunan cihaz dahili depolama alanı olarak ise 2TB'a kadar microSD kart destekli 32GB belleğe sahip olacak. Asus ZenFone 3s Max'ın kamera özellikleri tarafında ise f/2.0 5P Largan lensli Dual led flaşlı 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunuyor.

Asus ZenFone 3S Max (ZC521TL) alüminyum metal gövde ve ön taraftaki home tuşunun içine gömülü olan parmak izi tarayıcı ile geliyor. Asus bu parmak izi sensörünün 0.5 saniyede tanıma işlemini yapabildiğini ve beş parmağı da tanıdığını iddia ediyor. Android 7.0 Nougat tabanlı ZenUI 3.0 ara yüzü ile çalışan ZenFone 3S Max, çoklu pencere modu, ZenMotion Touch Gesture ve GameGenie gibi özellikleri destekliyor.

Çift SIM ZenFone 3S Max (ZC521TL), diğer akıllı telefonlar için bir güç bankası görevi görebileceği anlamına gelen ters şarj etme özelliğini destekliyor. Asus ZenFone 3s Max'ın fiyatı henüz bilinmiyor ancak Siyah ve Altın renk seçenekleri ile 7 Şubattan itibaren satışa sunulacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hoşuma Kaçmadı Pek.Asusun Bazı Kronik Sorunlarıda Bununla Beraber Gelirse Uğraş Dur
 
ertooth

ertooth

Üye
1,5 senedir kullanıyorum bir sorunu yok,fakat dahili hafıza sı yetersiz 16 gb yetmiyor.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Paylaşım için teşekkürler...
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Bu konu 3 ay olmuş açılalı halen yazanlar var:D
 


Üst Alt