Asus ZenFone 3 Zoom, 2.3X Zoomlu Kamera ve iPhone Benzeri Portre Modu ile Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Asus ZenFone 3 Zoom, 2.3X Zoomlu Kamera ve iPhone Benzeri Portre Modu ile Duyuruldu
Akıllı telefonlarda dual kamera söz konusu olduğunda, bir çok örnek vermek mümkün. Buçların bazıları fotoğraf meraklılarına daha geniş bir mercek ile daha geniş bir görüş alanı, bazıları çarpıcı yakın çekimler için bir arka plan bulanıklaştırma efekti eklemek için, bazıları da siyah beyaz çekim yapmak için kullanılıyor. Bununla birlikte, Asus ZenFone 3 Zoom farklı bir yaklaşım benimsiyor ve görünüşte hepimizin aşina olduğumuz bir telefondan esinlenen bir yaklaşım sergiliyor.



Şimdiye kadar, Asus ZenFone 3 Zoom'un en dikkat çekici özelliğinin kamerası olduğu açık. Asus ZenFone 3 Zoom'un arkasında 2.3X zoom objektife sahip ikinci bir 12MP sensörle eşleştirilmiş bir 12MP ana kamera bulunuyor. Bildiğiniz üzere, iPhone 7 Plus'ın ön plana çıktığı özelliklerinden biri budur. Asus, görüntüye "doğal alan derinliği" ekleyerek bir Portre Modu eklemeye kadar ilerliyor ancak özellik daha sonra bir yazılım güncellemesi ile geliyor.

Kamera Özelliklerini bir kenara bırakırsak, Asus ZenFone 3 Zoom, çok yönlü, orta sınıf bir Android akıllı telefon olarak şekilleniyor. ZenFone 3 Zoom'un satışlarını etkileyecek ana çıkış noktaları ise 5.5 inçlik AMOLED ekran, arka tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcı ve şık bir görünüme sahip metal tasarımlı gövdesi olacaktır. Ancak, 5.000 mAh devasa bataryası bizim etkilendiğimiz noktalardan biri. Karşılaştırıldığında, ZenFone 3 Zoom, Galaxy S7 Edge'e kıyasla %40 daha fazla şarj kapasitesine sahip.

Şu ana kadar bilinen Asus ZenFone 3 Zoom özelliklerine daha ayrıntılı bir göz atalım:

  • 5.5 inç 500 nit parlaklığa sahip Gorilla Glass 5 korumalı AMOLED ekran
  • 170 gram ağırlık ve ince kenarlarda 7.99mm kalınlık
  • 14nm Snapdragon 625 yonga seti
  • Ana kamera: 12MP F1.7 diyafram, Sony IMX362 sensör, 1.4um piksel, çift pikselli faz algılama, lazer otomatik odaklama, nesne izleme, 4 eksenli OIS, 3 eksenli EIS, manuel kontroller, RAW desteği
  • İkincil kamera: 12MP, 2.3X optik zoom, 59mm odak uzaklığı, Portre Modu
  • Selfie kamera: 13MP, F2.0 açıklık, Sony IMX214 sensör
  • 5.000 mAh batarya: 6.4 saat 4K video kaydı veya 42 gün bekleme süresi sunuyor
  • Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi (bu yıl ilerleyen aylarda Android 7.0 Nougat'a yükseltilecek)
  • Arkaya yerleştirilmiş parmak izi tarayıcı
  • Renk Seçenekleri: Siyah, Gümüş, Rose Altın
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yinede Bir 1020 yada 808 Yapmaz.Ama Bataryayı İyi Düşünmüşler Bunun Şarjı Diğer Telefnlara Göre Biraz Daha Fazla Gideceği İçin İyi Oturmuş Batarya.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bataryasi iyiymiş 5000 mah [emoji3] n8 de unutulmasin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt