teknolojibaronu
Üye
Benim 5gb müzik sd de. Telefon üzerinden uzun yolculuklarda önceden filmi indiriyorum sd ye kesip atıyorum daha sonra yer problemi kalmıyor. Hatta direkt sd ye indirip sonradan taşıma derdide yaşamıyorum.oyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.
valla benim lg g2 32 gb hafıza kartıda takılamıyor (aslında hanımın) wp de çektiğim resimleri pc de eşitledikten sonra mümkün mertebe siliyorum (hafıza kartında özellikl resim tutmak istemiyorum olaki teli düşürü yada kaybedersem en kolay ulaşılabilir kısım olduğu için) dizi,film vb cepten seyretmekten zevk almıyorum müzik arşivim yok daha yeni yeni 50 tane falan şarkım var onlarda wp de sdcartta benim hafıza problemim yok wp için 8gb hafıza kartına uygulama oyunda kurulumu yapılabiliyor (istisnaları var) 5gb müzik iyi imiş benim yegende 16gb g2 var hafızada müzik ve resimden yer kalmamış ona rağmen telde kasma yoktu şaşırtmıştı beni. meraklısına 16 değil 32 bile az geliyor sanırım.Benim 5gb müzik sd de. Telefon üzerinden uzun yolculuklarda önceden filmi indiriyorum sd ye kesip atıyorum daha sonra yer problemi kalmıyor. Hatta direkt sd ye indirip sonradan taşıma derdide yaşamıyorum.çekilen resimleride direkt sd ye ayarlarsan uygulama için yer derdide kalmıyor.
kardesım gelınce haber ver olur mu1348 TL'ye 2.3 Ghz işlemcili 32 GB hafızalı ve Flip Cover sipariş verdim. En geç cumaya elimde olacak sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz burdan ^_^
sende telefona indir sd carda taşıoyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.
root olayınımı kastediyorsunuz?sende telefona indir sd carda taşı
Olur tabiki de.kardesım gelınce haber ver olur mu
ASUS E-Shop'tan.Nereden satın aldın?
Ben anlamam root moot indir oyunu tel hafızasına sonra SD carda taşı işte root ne karıştırıon.root olayınımı kastediyorsunuz?
nasıl olacak olmuyor ki öyle birşey?Ben anlamam root moot indir oyunu tel hafızasına sonra SD carda taşı işte root ne karıştırıon.
ayardan uygulamalar oyunun üstüne basılı tut sd carda taşı dio fakat bazı telefonlarda olmuyornasıl olacak olmuyor ki öyle birşey?
bildiğim kadarı ile o kitkat ile sdkarta oyun ve uygulama kurulumu kaldırıldı. sadece bazı samsunglarda taşınabiliyor diye bir şey okumuştum oda samsungun kendi inisiyatifi ile yaptığı yazılım oynaması ile olan bir durum diye yazıyordu.ayarla
ayardan uygulamalar oyunun üstüne basılı tut sd carda taşı dio fakat bazı telefonlarda olmuyor
ek vergi gelebilir 1 ay içinde bakan açıkladı haberlere dikkat et geç kalmayın sonradogru soyluyosun zaten hemen almıcam 2 ay fılan beklerım fıyatlar dususe ıllakı gecer bu paraları bu telefona guvenıp fazla kısı vermez
lolipolarda oluyo bidiğim kadarıyla (sony xperia z2)bildiğim kadarı ile o kitkat ile sdkarta oyun ve uygulama kurulumu kaldırıldı. sadece bazı samsunglarda taşınabiliyor diye bir şey okumuştum oda samsungun kendi inisiyatifi ile yaptığı yazılım oynaması ile olan bir durum diye yazıyordu.
lolipop tada olmuyor kit kat ile birlikte kaldırıldı güvenlik gerekçesi ile.ASUS zenfone 2 dokunmatiği iyi mi
lolipolarda oluyo bidiğim kadarıyla (sony xperia z2)
sagol kardesım kafam da kı soru işaretleri gıttıArkadaşlar telefon elime geçmiş bulunmakta. Telefonun geldiğinde bataryası %40 civarıydı saat 5'te teslim aldım. Yoğun bir şekilde internet, güncelleme vs. kullandıktan sonra şuan %18 seviyesindeDaha fazla kurcalayamadım ancak telefonda hiçbir şekilde milisaniyelik bile olsa kasma olmadı. Multitasking, videolarda incelediğiniz şekilde kusursuz. AnTuTu puanını da eve geçtiğimde test edeceğim. Kamerası normal ışıkta gayet güzel ve düşük ışıkta da muazzam performans sergiledi. Ön kamerasına gelecek olursak (5 mpx), bana çok aşırı güzel gelmedi ancak gayet yeterli seviyede İnşallah en kısa sürede resimleri sizinle paylaşırım. Almayı düşünecek arkadaşlar varsa kesinlikle ve kesinlikle düşünmesine gerek yok F/P telefonu olduğu aşikar. Ayrıca şunu da belirteyim, telefonu 1 saat kadar hiç durmadan, aralıksız kullandıktan sonra kameranın üst kısmında hafif bir ısınma oluştu. Bu da bir Lumia'ya bir LG G3'e göre çok düşük geldi bana. Kesinlikle hissettirmiyor. Şunu da son olarak ekleyeyim, Flip Cover ile aldım 99 TL'den 49 TL'ye geliyor telefonla birlikte aldığınızda. Kesinlikle onu da telefonla birlikte almanızı tavsiye ederim.
aynen kardesım bende bu yazıyı yazdıktan sonra haberı gördümek vergi gelebilir 1 ay içinde bakan açıkladı haberlere dikkat et geç kalmayın sonra
Aklında başka sorular varsa sorabilirsin çekinmeden cevaplarımsagol kardesım kafam da kı soru işaretleri gıttı
aynen kardesım bende bu yazıyı yazdıktan sonra haberı gördüm
arkadaşımda zn6 var cok cok ıyı dıyo bence 1.8 ve 4gb ram yeter1.8 ghz işlemcili olanlardan alırsanız oyunlarda pe fark olmaz
çünkü grafik birimi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?