Asus zenfone 2 türkiye!?!??

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone 2 türkiye!?!??
Merhaba arkadaşlar. Herkesin beklediği f/p telefonu asus zenfone 2 nin çıkış tarihleri belli oldu. İlk olarak mart ayında satışına başlanacak ve türkiye'ye haziran ayında gelecek. Avrupanın İngiltereden sonra en büyük pazarı olan Türkiyemiz nedendir bilinmez ama asus olsun google olsun bunlar tarafından adeta 3. Dünya ülkesi olarak görülüp kaideye bile alınmıyor. Bazı yerlerde Asus zenfone 2 nin 2gblik modelinin türkiye geleceği öngörülüyor(zenfone 5 i örnek vererek). Adeta Türkiyeyi enayi konumuna koyan bu şirketlere ortak bi tepki gösteremek bence şart. Sizce bunu en iyi nasıl yapabiliriz?!?!

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Change.org sitesinde imza kampanyası başlatarak

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oda olabilir yada twitter dan hastag da olabilir

skylinegti

skylinegti

Üye
Asus eğer zenfone 2 modelinin 2gb versiyonunu getirirse telefon ölü doğar ,alan olur mu olur ama yüksek satış rakamlarına ulaşamazlar.Ayrıca 4g olmayan ülkelere mediatek işlemcili bir model gönderecekleri söylentisi var eğer böyle olursa asus kendini bitirir.

Polymath

Polymath

Üye
En iyi tepki almayarak olur. 2 gb ile gelirse zaten bir artısı yok.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 5 tede bize düşük olan model gelmişti. Benim diğer takıldığım nokta neden türkiyeye en son gelecek oluşu sözde zenfone türkiyede çok satıldığı için türkiye pazarlarını büyüteceklerdi

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kardeş link verirmisin bende bir bakayım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asus'un yaptığı şey tamamen saçmalık. Ondan daha iyi olan telefon firmaları bile yapmıyor bu ayıbı, Türkiye'ye Nisan'da falan gelecek olsa neyse derim de Haziran nedir yani. Yükselişteler buaralar haliyle Türkiye'de Zenfone 2'yi bekleyen çok insan var forumlarda gördüğüm kadarıyla, gerçekten başarılı telefon. Bekleyenlerden biri de benim arkadaşım ve telefona aşık olmuştu ilk tanıtım videolarını attığımda ki nedense Asus fanıdır laptopu bile Asus :) Neyse Haziran'a kadar bekleyemem diyo şimdi de haklı olarak, arkadaşım gibi yüzlerce müşteri kaybeder Asus bu kafayla giderse, sözün özü Türkiye gibi zırt pırt telefon değiştiren insanlardan oluşan bir ülkeyi en son sıralara atmak Asus'un haddine değil ki zaten pazar kaybını görünce basar kafaları bi de sadece 2 gb modeli gelirse Türkiye'yi hepten kaybederler kindar milletizdir vesselam.

• Beğen
Tepkiler: androtik12
androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
buyrun link

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herkes mesaj atsın. Olmadı change.org'da kampanya başlatırız.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Asus facebook sayfası insanlırın mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermiyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Ben bu telefonu bekliyorum. Şayet sadece 2 gb'lık model gelirse almam.

Rainesto

Rainesto

Üye
Haziran çok geç ayrıca 2gb modeli gelirse pek satmaz

skylinegti

skylinegti

Üye
Bende zenfone 2 bekleyenlerdenim ama 2 gb ram ve mediatek işlemciyle gelirse kesinlikle satmaz bende almam zaten ayrıca haziranda gelirse çok müşteri kaybeder asus...

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende zenfone 2 bekleyenlerdenim ama 2 gb ram ve mediatek işlemciyle gelirse kesinlikle satmaz bende almam zaten ayrıca haziranda gelirse çok müşteri kaybeder asus...
Aynen gider gmd elite alırım daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: emreexxl
emreexxl

emreexxl

Üye
Aynen gider gmd elite alırım daha iyi.

Aynen.Bende sınavların bitmesini bekliyorum haziran ayında telefon almayı düşünüyorum Asus zenfone 2nin özelliklerine bakınca iyi görünüyo ancak Türkiyeye gelecek model orada yazıldığı gibi mi olacak orası muamma.Eğer yine kırpılmış versiyonu gelirse gmd elite almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Takipçi Satın Al

Üst Alt