kakaleite1899
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sa arkadaşlar
5s kullanıcısıyım telefonu düşürdüm ve ekran sağ üst tarafda hafif bir kalkma oluştu.
Buyüzden teli satıp başka bir cihaz alayım dedim
Aklımdan zen2 geçiyor.
Sizce mantıklımıdır 5s satıp zen2 almak.
Onun sebebinin Intel işlemci olduğu, güncellemeyle düzeltilebileceği söyleniyordu. Ben yaklaşık 20-30 tane farklı uygulama indirdim hepsini de gayet güzel açtı.Onları izledim sıkıntı yok
Tek düşündüğüm bazı uygulamarlar durduruldu ve uygulamadan atıyormuş bununla alakalı varmı bir bilgin [emoji780]
Onun sebebinin Intel işlemci olduğu, güncellemeyle düzeltilebileceği söyleniyordu. Ben yaklaşık 20-30 tane farklı uygulama indirdim hepsini de gayet güzel açtı.
kamera gayet tatmin edici geldi Teşekkür ederim yakın ilgin için
Rica ederim.Tmm tşekkürler
Şebeke üzerinden görüntulu görüşme yokKullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Diğer asus modellerinde ve bunda şebeke üstünden görüntülü konuşma yapılıyor mu??? Acil cevap verirseniz sevinirim
Gidip Eninde sonunda Samsung alacağım ve bunu bilsem de direniyorum. Başka çıkış yolu olsa keşke. Gmd alternatif bile olamıyor. Sağlamlık konusunda sınıfta kalıyor benim gözümde.Şebeke üzerinden görüntulu görüşme yok
Cihazları güzel ya sorun çıkarmazGidip Eninde sonunda Samsung alacağım ve bunu bilsem de direniyorum. Başka çıkış yolu olsa keşke. Gmd alternatif bile olamıyor. Sağlamlık konusunda sınıfta kalıyor benim gözümde.
Yakın bir arkadaşım eşine ve kendine gmd 16gb almış idi. 1 yılda biri 4 diğeri 3 kez servise yolladı. Genelde batarya ve şarj konusunda sıkıntıları olduğunu öğrendim çevremdeki kullananlardanCihazları güzel ya sorun çıkarmaz
Samsung cihazlar için sorun yok demiştim birazda şans işi tabiki evde gmd var 4 gb ilk çıktığında alındı 2 seneyi doldurdu geçti bile servise birkez gitmedi usb sorunu yok sadece batarya ömrü biraz azaldı o da çok normal. Galaxy e5 te lolipop aldı 5.1.1 olması lazımYakın bir arkadaşım eşine ve kendine gmd 16gb almış idi. 1 yılda biri 4 diğeri 3 kez servise yolladı. Genelde batarya ve şarj konusunda sıkıntıları olduğunu öğrendim çevremdeki kullananlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?