MaxipmaN Üye Dede' Alıntı: Hop linux fanboyluk candır Genişletmek için tıkla ... rootu attım greenfy candır ama sizler de çok haklısınız amirallerin yapamadığını yapmak başarıdır
Dede' Alıntı: Hop linux fanboyluk candır Genişletmek için tıkla ... rootu attım greenfy candır ama sizler de çok haklısınız amirallerin yapamadığını yapmak başarıdır
Invoke Üye Kaç lira civarı olacak bu Zenfone 2? Bu arada benzer test Z2 içinde yapılmıştı o da böyle akıyordu. Diyeceğim o ki sadece teste bakıp "abooo çok deli kameraymış" gibi düşünmeyelim.
Kaç lira civarı olacak bu Zenfone 2? Bu arada benzer test Z2 içinde yapılmıştı o da böyle akıyordu. Diyeceğim o ki sadece teste bakıp "abooo çok deli kameraymış" gibi düşünmeyelim.
MaxipmaN Üye cici60' Alıntı: benim anlmadığım zenfon 6 dan sonra zenfon 7 gelir diye bekliyodum neden 2 ye çektiler Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ben de anlamadım bunu
cici60' Alıntı: benim anlmadığım zenfon 6 dan sonra zenfon 7 gelir diye bekliyodum neden 2 ye çektiler Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ben de anlamadım bunu
cici60 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Onlar 1. seriydi bu 2. =P Genişletmek için tıkla ... çok saçma geldi zenfone 6 plus, 6s, 6+ fln olsa daha güzel olurdu
-qarapapaq-' Alıntı: Onlar 1. seriydi bu 2. =P Genişletmek için tıkla ... çok saçma geldi zenfone 6 plus, 6s, 6+ fln olsa daha güzel olurdu
Invoke Üye O zaman direk 6'nın üstüne azıcık bir şey eklenmiş yeniden satışa çıkarılmış bir modelmiş havası oluştururdu. Fiyat hakkında bilgi var mı yaklaşık olarak?
O zaman direk 6'nın üstüne azıcık bir şey eklenmiş yeniden satışa çıkarılmış bir modelmiş havası oluştururdu. Fiyat hakkında bilgi var mı yaklaşık olarak?
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: O zaman direk 6'nın üstüne azıcık bir şey eklenmiş yeniden satışa çıkarılmış bir modelmiş havası oluştururdu. Fiyat hakkında bilgi var mı yaklaşık olarak? Genişletmek için tıkla ... 2gb ram 200$ 4gb ram 250$ Dediler hacım
-qarapapaq-' Alıntı: O zaman direk 6'nın üstüne azıcık bir şey eklenmiş yeniden satışa çıkarılmış bir modelmiş havası oluştururdu. Fiyat hakkında bilgi var mı yaklaşık olarak? Genişletmek için tıkla ... 2gb ram 200$ 4gb ram 250$ Dediler hacım