KayraBey
Üye
Alican abi iyi hoş diyorsun ama ben olaya şu açıdan bakıyorum. Asus 1.000 lira altı, Note3 2.000 üstü iPhone 3.000 üstü fiyatlara sahip. Madem yazılımsal bu iş o kadar parayı niye veriyor insanlar? Ben marketten kamera uygulaması ile daha başarılı çekimler yapacaksam neye yarar 2.000-3.000 lira para vermek. Ben Asus fan oldum bu arada dikkat edinResimi sadece ekrandan görüyoruz kumlanma olmadığı ne malum? Ekranda görünmeyen bir sürü noise olduğuna eminim.
Ha yoksa bile bu yine yazılımsal bir çözümün sonucudur. Donanımla ilgisi olsa bile Asus gibi şirketler bunu donanımla çözmez.
Asus candır kankaOlmadığı için zaten yazılımına başarılı dedim. Bu tarz reklamlarla gerekli ilgiyi çekmeyi başarıyorlar. Bence leke süreceğimize tebrik etmek lazım.
Aynen Dede. Fan olmaya yolunda emin adımlarla ilerliyoruzAsus candır kanka
Alican abi iyi hoş diyorsun ama ben olaya şu açıdan bakıyorum. Asus 1.000 lira altı, Note3 2.000 üstü iPhone 3.000 üstü fiyatlara sahip. Madem yazılımsal bu iş o kadar parayı niye veriyor insanlar? Ben marketten kamera uygulaması ile daha başarılı çekimler yapacaksam neye yarar 2.000-3.000 lira para vermek. Ben Asus fan oldum bu arada dikkat edin
1700 lira nerde Zenfone 2'nin fiyatı nerde ! Asıl mevzu aralarındaki fiyatı da baz alırsak performans farkı.Dedee sana kim note 3 2000 dediyse kazık atmış 1700 tl note 3
he abi bunun dahili hafızası kaç gbtır vede microsd kart desteğide varmı acabaHer ikisi için net olmamakla birlikte geleceği konuşuluyor. Mart sonu netleşir şahsi fikrim
Biliyorum , sorun yokDostum ben fiyatı doğru bilsin diye yazdım öncesini okumadım. Hemen ünlemler falan
16 Gb ve Micro SD desteği var diye biliyorum. Batarya kısmında çift sim ve hafıza kartı girişleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.he abi bunun dahili hafızası kaç gbtır vede microsd kart desteğide varmı acaba
16gb az ya bari 32 gb yapsalardı ama iyi çıksın alma ihtimalim %99.99 birde ekran çözünürlüğü kaç kardeşim 720pmi 1080p'mi acabaBiliyorum , sorun yokÜnlemi kullanma amacım ; vurgu idi.
16 Gb ve Micro SD desteği var diye biliyorum. Batarya kısmında çift sim ve hafıza kartı girişleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
abi ekran çözünürlüğü kaç 1080 p mi yada 720p Mi16/32/64 GB depolama alanı sahip modeller olacak ve muhtemel olarak uzmanlara göre 16/32 GB gelebilir. Video konusuna gelince 1080p 30fps çekim yapabilecekaçıklanan özellikler bu yönde
1080 x 1920 piksel (~ 403 ppi piksel yoğunluğu)abi ekran çözünürlüğü kaç 1080 p mi yada 720p Mi
Hacı bumbala ben ülkeye giriş fiyatlarını yazdım.Dedee sana kim note 3 2000 dediyse kazık atmış 1700 tl note 3
Abi alacaksın galiba sen bu telefondan1080 x 1920 piksel (~ 403 ppi piksel yoğunluğu)
Düşünüyorum kardeşim bakalım kısmetHacı bumbala ben ülkeye giriş fiyatlarını yazdım.
Abi alacaksın galiba sen bu telefondan
Hop linux fanboyluk candırbeyler yavaşın ya bu fanatiklik nedir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?