Asus, Z77 Sabertooth Anakartını Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Asus, Z77 Sabertooth Anakartını Duyurdu
Asus'un koruma zırhı ile kapladığı, yüksek soğutma ve sağlamlığıyla overclock severlere göz kırptığı Sabertooth anakartlara Z77 çipsetli modeller eklendi.
Intel'in üçüncü nesil Core işlemcileri Ivy Bridge ve Sandy Bridge işlemcilerini destekleyen Z77 çipsetli Sabertooth anakartları tanıtıldı.
Asus'un Sabertooth anakart ailesi, güçlü dayanıklılık ve soğutma özellileri ile dikkat çekiyor. Gelişmiş ısı yayılımı ve VRM alanının daha iyi soğutulmasını sağlayan yeni Termal Zırh tasarımını kullanan yeni nesil Sabertooth'lar, önemli sistem bileşenlerinin bilgisayar kapatıldıktan sonra hala soğumamışlarsa soğutmaya devam etmesini sağlayan Fan Overtime teknolojisi bulunuyor. Bunu arabalardaki motor fanı olarak da düşünebiliriz. Arabayı kapatsanız da fan çalışmaya devam eder.

Ayrıca anakartın çeşitli bölgelerindeki tozlanmaları engelleyecek olan Dust Defender teknolojisi ise bilgisyar temizleme derdini ortadan kaldırıyor.
Asus Sabertooth anakart modelleri, yüksek dayanıklılıkları ile dikkat çekiyor. Asus bu dayanıklılığı 5 yıl garanti ile kullanıcılarına yansıtıyor.

Asus Sabertooth Z77'de zengin de bir giriş çıkış paneli bulunuyor. 4 Adet USB 3.0, 2 adet eSata, 4 adet USB 2.0, optik ses çıkış, HDMI, DisplayPort, RJ45 ve 6'lı ses çıkış jakları bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt