Asus yeni Padfone Infinity akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Asus yeni Padfone Infinity akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu
Tayvan kökenli donanım devi Asus, son dönemde mobil platforma ilgi gören firmaların başında yer alıyor. Özellikle PC segmentinde sunduğu anakart, ekran kartı dışında modem, dizüstü bilgisayar modelleri ile tercih edilen firma akıllı telefon ve tablet alanında da başarılı ürünler sunmakta.



Asus’un akıllı telefon modellerine bakacak olursak eğer, Padfone modeli ile karşımıza çıkan firma daha sonra Padfone 2 adında ki akıllı telefonunu sunmuştu. Ardından da hatırlanacağı üzere bu senenin başında düzenlenen MWC 2013, Mobil Dünya Kongresi‘nde Asus, 1080p Full HD ekrana sahip Padfone Infinity adında ki modeli resmi olarak duyurmuştu.

Padfone modelleri normal olarak akıllı telefon olarak kullanılsa da Padfone Station adında ki aksesuar ile birleştirildiğinde eksiksiz bir tablete dönüşmekte.

Asus bugün yeni Padfone Infinity modelini resmi olarak duyurdu. Eski model ile kıyasladığımızda Qualcomm‘un Snapdragon 600 yonga seti yerine Snapdragon 800 kullanıldığını görüyoruz.

Diğer teknik özellikler ise 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Super IPS-LCD dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 13MP PixelMaster arka kamera, 2.400mAh batarya olarak sayılabilir.

Yeni Asus Padfone Infinity akıllı telefon Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi ile siyah ya da beyaz olarak satın alınabilecek. Fiyatına bakacak olursak eğer akıllı telefonun 640$, 10″ Padfone Station‘un da240$ olacağını belirtelim.

Asus yeni Padfone Infinity akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu
 


Üst Alt