onurince
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim.İlk önce hayırlı olsun güle güle kullanın kötü bir seçim olmuşalienware ün ekran kartıyla bu laptobun ekran kartı asla kıyaslanamaz keşke almadan önce link atsaydınız.Bu ekran kartının iki modeli var 64bit veya 128bit inşallah 128bit olanıdır.
yüksek detayda oynuyamassın.düşük-orta seviyede acabilirTeşekkür ederim.
64 bitti sanırsam ! Oyun larda kasarmı sence ?
olurhmm peki ya klavye olurmu usb li ?
kötü bir seçim olmuş ekran kartınımı değişmek istiyorsun?2sene sonra daha iyileri çıkar düşüncesiyle bunu aldık128bit ekrnkartı nkadar bilgin varmı ?
fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama pahalıdır.En fazla Gt555m ile değiştirebilirsin.fiyat uygunsa olabilir
bilmiyorum birde anakartının desteklemesi lazım200 - 250 civarı ?
gta san. pes12 yi çok rahat kaldırır.Crysis 2 zorlanır ama ayarlardan çözünürlüğü düşürerek oynarsın sorunsuztmm abi saol ha bide bu pes12 crysis2 ve gta sn andreas ı kaldırır dimi ?
tamam sorarsın Teğmen olmana son 7 mesajın kalmıştmm abi çok saol kurdugumuz da bi iki soru daha sorcam sna inş.
tamam sorarsın Teğmen olmana son 7 mesajın kalmış
konulara teşekkür et emeğe saygılı olduğunu gösterirsinAslında tüm konuları okuyorum nerdeyse ama yorum yapmıyorum. Yorumları okudugumda herkes birbirini tanıyor ben yabancı kalıyorum o yüzden böyleaslında rütbe fazla da önemli
Degil
teşekkürler yazıcaksın zatentelden teşekkür edilmiyor malesefheralde öyle yapcam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?