Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Dmrls

Üye
:-)

Tepkiler: ByKatre
ddr3l derken ? Galiba low vers yani düşük voltaj anlamına geliyo

şu açılışta hesap ve şifresi geliyorya gelmesin diye ayarlardan biyerden hesabı devre dışı bırak dedim.açılşışta parola hatalı dedi,bir türlü açamadım,güvenli modu falanda bulamadım..tekrar format attım iyimi arkadaşlar..

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
aldın mı abi attın mı formatı ekliyorum konuya o zaman

arkadaşlar şu bios ayarlarını yapılmış bir resim koyabilirmisinizattım ama sen genede eklersen çok iyi olur(attım ama nasıl attım bilmiyorum)yani o bios menülerinde çok bocaladım.

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu bios ayarlarını yapılmış bir resim koyabilirmisinizattım ama sen genede eklersen çok iyi olur(attım ama nasıl attım bilmiyorum)yani o bios menülerinde çok bocaladım.
attıysan sıkıntı yok

grubu 4'ledik vay be çok rağbet gördü bilgisayar bu arada araştırdım DDR3L düşük voltaj demekmiş. Alacağınız ram'in "low vers" olmasına dikkat edin aksi taktirde normal ram takarsanız cihaz görmüyormuş.

formattan sonra taze taze prototype ve eflc test yapıyorum. Gta 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun. Eğer ultra ayarda kasmaz ise tamam bilgisayar "mükemmel"

tamam alırım formattan sonra ekran kartı driverini cd'den değil de şu linki atılan beta olan driveri kurucam fps artısı olan var ya

Prototype yükledim high grafikde su gibi akıyor. Ortalama 40 fps alıyorum , görsel efektin çok olduğu zamanlarda 37 falan oluyor ondan aşağı görmedim

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
iyiymiş konuya eklerim daha sonra

format atamıyom ya bi türlü usbden başlamıyor neyse salla kullancam artık böyle

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
format atamıyom ya bi türlü usbden başlamıyor neyse salla kullancam artık böyle
rüfus ile yazdırsana ben ne zaman taktıyysam okudu rüfusla yazdırmasam bile okuyo ayarlarda uefi gibi bi seçenek varsa devre dışı bırak

rufusla yazdırdım okumadı bu sefer galiba pc bozuk uefi diye bişe yok biosda