Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

bilgisayarı ilk aldığımda 10 sn olmadan açılıyordu driverları yükledim 15 sn oldu ekran kartını bi güncelledim 25 sn oldu keşke güncellemeseydim böle iyiydi

Tepkiler: cgokhans

Darqos

Üye
ben ekranı eğiyorum miss gibi zaten 10 parmağada başladım gibi
FOrmat atmadan önce esc ye basarak Usb uefi mi seçecez ? Kargo kaç tl abi ?

bilgisayarı ilk aldığımda 10 sn olmadan açılıyordu driverları yükledim 15 sn oldu ekran kartını bi güncelledim 25 sn oldu keşke güncellemeseydim böle iyiydi
İlerde oyun performansın düşmeye başlayınca sevsen de sevmesende güncellersin zaten Boşu boşuna verilmiyor o güncellemeler Ayrıca elle 2 saat driver güncellemek yerine driver booster programını kullan daha iyi

Tepkiler: ByKatre
uefi kuracaksan uefi kurmayacaksan uefiyi seçme uefi kurarsan başka sistem boot edemezsin etmene gerek yoksa seç varsa seçme
Başka sistem boot edebilirsin. Ama uefi kurulum yapman için önce uefi boota uygun bir usb hazırlamalısın. Normal dvd lerle ya da usb tool larla uefi boot yapamazsın.

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Başka sistem boot edebilirsin. Ama uefi kurulum yapman için önce uefi boota uygun bir usb hazırlamalısın. Normal dvd lerle ya da usb tool larla uefi boot yapamazsın.
boot dediğim dualboot olmaz araştır istersen yani uefi kurduğun pc ye aynı anda ubuntu kuramazsın

boot dediğim dualboot olmaz araştır istersen yani uefi kurduğun pc ye aynı anda ubuntu kuramazsın
Daha geçen hafta kurdum uefiyle ubuntu ve win 8.1 i yan yana. Yanlışın var secure boot ve quick boot açık olmadığı sürece uefi destekli linux dağıtımlarını kurabilirsin.

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Daha geçen hafta kurdum uefiyle ubuntu ve win 8.1 i yan yana. Yanlışın var secure boot ve quick boot açık olmadığı sürece uefi destekli linux dağıtımlarını kurabilirsin.
allahallah ben yanlış mı biliyorum nasıl yaptın onu bi anlat hele özele gel