Enpatsu Shakugan
Üye
işte sen dedin ya idm hard diski 100 yapıyo 5400 rpm yetmiyor diye bende diyorum ki idmde dosya birleştirmede hangi hard disk olursa olsun 100 olur kasar , benim 7200lük hard diskte öyle. yani olay rpm'de değilpardon daha pahalıymış neyse 64 lükte yeterLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizim pc ler 5400 lük ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc fiyatışimdi ben 200 tl mi biriktireceğim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha ucuz bu iyi iştekingston olmasa ne olur
ama hızlı olursa daha hızlı biter o çubuk pc performası artar bu arada bizim diskler 5400 sen nerde denedin 7200 lükişte sen dedin ya idm hard diski 100 yapıyo 5400 rpm yetmiyor diye bende diyorum ki idmde dosya birleştirmede hangi hard disk olursa olsun 100 olur kasar , benim 7200lük hard diskte öyle. yani olay rpm'de değil
benim masaüstü pcnin hard diski 7200 rpmama hızlı olursa daha hızlı biter o çubuk pc performası artar bu arada bizim diskler 5400 sen nerde denedin 7200 lük
ön kısımdan çekilmiş foto var üst taraf alüminyum alt kasa sert plastikHocam merhabalar. soruldu mu bilmiyorum ama kasa kalitesi nasıl. Asus 2 sene önce gerçek metal kasalar çıkarıyordu. sanırım artık onlardan vazgeçti. sizce bu kasa da tatmin eder mi. imkanınız varsa ön kısmın daha detaylı fotoğraflarını ilk mesaja ekleyebilir misiniz? ben de aynısını bir hafta içinde almayı düşünüyorum da işlemcisi ve kasa kalitesi beni düşündürüyor. Şimdiden teşekkürler
benim masaüstü pcnin hard diski 7200 rpm
valla kasa kalitesi iyi dışı alüminyummuş zaten alt kasa ise sert plastikWindows 8.1 updaate 1 indiriyorum msdn sürüm üzerinde oynanmamış adam akıllı format atıcam. bendedi windows8.1 oynanmış versiyon ince ayarlar falan yapılmış hiç içime sinmiyor adam gibi Windows indiriyorum su an
ön kısımdan çekilmiş foto var üst taraf alüminyum alt kasa sert plastik
neden bi sıkıntı olmaz kiWindows 8.1 updaate 1 indiriyorum msdn sürüm üzerinde oynanmamış adam akıllı format atıcam. bendedi windows8.1 oynanmış versiyon ince ayarlar falan yapılmış hiç içime sinmiyor adam gibi Windows indiriyorum su an
ön kısımdan çekilmiş foto var üst taraf alüminyum alt kasa sert plastik
benim iki eksiğim var pc de biri ssd olmaması biride klavye ama bu ifyata alabileceğin en iyi pc başka yok yani stok tükenirse biterPeki o sert plastik çok fazla hissediliyor mu. Bir de hiç pişmanlığınız oldu mu bu notebook konusunda. keşke şu modeli alsaydım ya da şu markadan ışıklı klavyeli olanı gibisinden?
onu bilmiyordum dvd yi sökmene gerek yok hdd yi harici kullanabiliyorsunben dvd sürücüyü kullandığim için ssd taktırmam. Pcden pişman olmadım seviyorum bilgisayarımı iyiki asus almisim. Benim masaustundeki hard disk en az 4 yıllık zaten masaustu hard diskleri standart 7200 olur.
Sende masaustu varsa o da 7200düronu bilmiyordum dvd yi sökmene gerek yok hdd yi harici kullanabiliyorsun
valla seni bilmem bana dvd nerde işe yarıyoki benim fazla işim eyaramıyo açıkçasıda o 2 senenlik iş dvd yerini sökmek için kasayı sökmek gerekiyor garanti bitsin heleSende masaustu varsa o da 7200dürhard diski yanımda mı taşıyacam sürekli
oyun dvdleri var arkadaşta alcam + DVD filmler var bende + programlar + format dvdleri + vsvsvsvsvalla seni bilmem bana dvd nerde işe yarıyoki benim fazla işim eyaramıyo açıkçasıda o 2 senenlik iş dvd yerini sökmek için kasayı sökmek gerekiyor garanti bitsin heleo zaman 1 seneye ram taksam diğer seneye ssd sonra kafam rahat ohh be
bilmiyorum bende yığınla cd dvd var hiçbirini kullanmıyorumoyun dvdleri var arkadaşta alcam + DVD filmler var bende + programlar + format dvdleri + vsvsvsvs
nasıl düştü w8.1 le mi ses naısl sessiz ortamda benimkininde sesi duyuluyor bu aradaBende baya bir ısındım bilgisayara bazı şeyler rayına giriyor açılış süresi 15-20 sn arasına düştü :-D ısınma olmaması çok hoşuma gitti. Batarya da hiç fena gitmiyor. Ses On Numara. Iyi ki almışım bu fiyata :-)
Bende baya bir ısındım bilgisayara bazı şeyler rayına giriyor açılış süresi 15-20 sn arasına düştü :-D ısınma olmaması çok hoşuma gitti. Batarya da hiç fena gitmiyor. Ses On Numara. Iyi ki almışım bu fiyata :-)
eger DVD çıkarılırsa makinenin orjinalliği bozulur modifiye etmek istemembenim yatarken kullanınca ısınıyor masaüstünde kullanınca sıkıntı yokbilmiyorum bende yığınla cd dvd var hiçbirini kullanmıyorumhemde dvd her yerde bulunuyor masaüstünde var takarım usbye atarım ama ssd farkı tartışılmaz
nasıl düştü w8.1 le mi ses naısl sessiz ortamda benimkininde sesi duyuluyor bu aradao kadar önemli değil ısınma yok gibi zaten batarya müthiş
başlarım orjinalliğine zaten 2-3 sene sonra eskimeye başlayacak pc geliştirmessem ölür bu pc geliştiirsem yine baya kullanabilirim performası o kadar kötü değil benim eski masaüstü interl core 2 duo e4500 2.19 işlemci vardı sıkıntım disk ½100 ve ramdi 1 gb ram ile 7 sene geldim onunla şimdi bunu bi 8 gb yaparım bi de ssd işlemci yter her halükarda zaten 2 sene sonraki oyundan performans beklemeeger DVD çıkarılırsa makinenin orjinalliği bozulur modifiye etmek istemembenim yatarken kullanınca ısınıyor masaüstünde kullanınca sıkıntı yok
valla bende hiç fark etmedi sende w8.1 e güncellemem konusunda ısrarcısın mağazadan güncelle bariYok w8 hala sanırım kapatırken pilde tasarruf modu yerine performans da kapatmak gerekiyor :-) öyle yapınca sıkıntı yok :-)
bizim klavye aydınlatmalı deil ki pcdepo öyle demişti banabaşlarım orjinalliğine zaten 2-3 sene sonra eskimeye başlayacak pc geliştirmessem ölür bu pc geliştiirsem yine baya kullanabilirim performası o kadar kötü değil benim eski masaüstü interl core 2 duo e4500 2.19 işlemci vardı sıkıntım disk ½100 ve ramdi 1 gb ram ile 7 sene geldim onunla şimdi bunu bi 8 gb yaparım bi de ssd işlemci yter her halükarda zaten 2 sene sonraki oyundan performans bekleme
valla bende hiç fark etmedi sende w8.1 e güncellemem konusunda ısrarcısın mağazadan güncelle baridaha iyi daha güncel bu arada kalavye aydınlatmasını buldum pc de
ekranı eğ bakalım aşağı doğru bak bakalım aydunlatma var mı yok mubizim klavye aydınlatmalı deil ki pcdepo öyle demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?