Asus tf101 tablet kullan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
Asus tf101 tablet kullan varmı?
Selam arkadaslar, asus'un tf101 transformer eeepad'ini kullanan varmı?

birmot

birmot

Üye
ben ipad kullanıyorum ama sırf flash açısından güzel bir tablet asus ta çalışan bir tanıdığım sayesinde kısa bir süre test için kullandım dokunmatiği falan süper sensörlerin işleyişi iyi ve işlem hızı süper ama yinede bana sorarsan ipad oyun ve uygulama açısından çok zengin androide göre

cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
Bilgin için teşekkürler arkadaşım...
İpad fiyat olarak pahalı geldi.
Asus tf101 i aldım 2 gündür kullanıyorum. İpad kullanmadım.
Asusta fena değil doğrusu.

birmot

birmot

Üye
Bilgin için teşekkürler arkadaşım...
İpad fiyat olarak pahalı geldi.
Asus tf101 i aldım 2 gündür kullanıyorum. İpad kullanmadım.
Asusta fena değil doğrusu.

hayırlısı olsun iyi günlerde kullan ama bir ara vatan bilgisayara git yada forum bornovada ki bimekse orda teşirde ipad 2 ler var hem test etmiş hemde aradaki farkı görmüş olursun :oke: tabi profilinde izmir yazdığı için buraları söyledim başka bir ildeysen bilemem

cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı olsun iyi günlerde kullan ama bir ara vatan bilgisayara git yada forum bornovada ki bimekse orda teşirde ipad 2 ler var hem test etmiş hemde aradaki farkı görmüş olursun tabi profilinde izmir yazdığı için buraları söyledim başka bir ildeysen bilemem

Tabiki ipad en iyisi. Malum, maddiyat bu gibi durumlarda ön plana çıkıyor.
Benimde gücüm buna yetti....:bilmm

cazasca

Üye
Bende yeni aldım asus transformer...Gayet memnunum..ama uyumlu oyun nasıl ve nerden bulabilirim bilen varmı, birde asus a ait tablet forum varmı hiç ? burada ?

cemersennn

Üye
arkadaşlar tf101 kullanıcısıyım,kardeşimde de ipad 2 var,kesinlikle tf101 daha iyi ayrıca (klavyesi olduğu için belki de bana çook farklı ve iyi geliyordur ipade göre) uygulama derseniz herşey çalışıyor ve neredeyse herşeyi bedavaya bulmak mümkün,pes 2012 bile indirdim az önce forumdan ;) alan arkadaşa da hayırlı olsun diyprum maddiyat sebeiyle bile olsa doğru tercih yapmış ;)
ayrıca adobe photoshop touch programını ve polaris office'i tavsiye ederim olmazsa olmazlar bence ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt