asus tablet modelleri arasında tavsiyeniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selim577

Üye
    Konu Sahibi
asus tablet modelleri arasında tavsiyeniz...
Arkadaşlar tablet almayı planlıyorum.araştırma yaptım...tercihimi asuslardan. Yana kullanmak istiorum...asus transformer prime modelleri, hem netbook hemde tablet olarak kullanma imkanımız var.beni düşündüren şey bir çok modeli var ve aralarında ne fark olduğunu bilemiyorum, sizin düşüncelerinizi sormak istedim..mesela asus rt201 modeli var bide rt101 modeli ve daha bir çok model.sizin düşünceleriniz nedir birde netten karşılaştırma yapabileceğim bi site verebilir misiniz bana...

Uruloki

Uruloki

Üye
valla 1900*1200 lük ekranıyla t700 derim ben ama tr de var mı bilmem bulamazsan ve ya pahalı gelirse tf201 e bak rt değil tf olucak onlar tabi tf300 de olabilir pek fark yok asıl fark tf700 de

abandonware

abandonware

Üye
htc jetstream; samsung glaxy tab (ifa fuarında yeni bir tane tanıtacak = galaxy tab 2) veya asus transformer pad prime = ğerformans rekoru kırıyorlar :oke:

selim577

Üye
    Konu Sahibi
htc jetstream; samsung glaxy tab (ifa fuarında yeni bir tane tanıtacak = galaxy tab 2) veya asus transformer pad prime = ğerformans rekoru kırıyorlar :oke:
Ben samsung kullanicisiyimdır.ama bu asus klavyeli modelleri görünce çok hoşuma gitti.sonuç olarak bunca model arasında hangisini önerirsiniz, bütçe 1500e kadar var...

- - - Eklendi - - -

valla 1900*1200 lük ekranıyla t700 derim ben ama tr de var mı bilmem bulamazsan ve ya pahalı gelirse tf201 e bak rt değil tf olucak onlar tabi tf300 de olabilir pek fark yok asıl fark tf700 de
Işte benim aklıma takılan bunca model arasındaki farklar nelerdir, bunları karsilastirabilecegim bir site var mi...hem teknik özelliklerine bakarak hemde sizin yapacağınız yorumlarla karar vermek istiyorum...

selim577

Üye
    Konu Sahibi
tf300de dock yok

grumm

Üye
Öyle bir şey yok. Bütün Asus Transformer modelleri docklu. Aralarındaki farka bestbuy.com dan bakabilirsin. Veya direk olarak Asus web sitesinden de bakabilisin. Şu anda piyasadaki en gelişmiş android tablet TF700 yani Transformer Pad Infinity. Ben kullanıyorum. Şikayetim yok tabi. 1920x1080 Ekranı ve Tegra 3 islemcisi var. Ancak 3g versiyonu henüz piyasaya surulmedi ve bir sure daha surulmeyecek. Dock bulamazsan TF201 doku ile uyumludur kendisi. Pcdepo. Com dan aldım ben. Baska bi yerde bulamadım. Docksuz (klavyesiz) ve 32GB modeli 1200 tl civarı.

canavar58

Üye
kesinlikle tegra3 olsun(4çekirdekli işlemci) şu an en iyisi tf700 ama fiatı çok dyiosan 201 al(ben kullanıyom)
tf201(1280-800)
tf700(1920x1080)
oyun video kalitesindeki fark:good:

tf201 tf300 den daha iyi(300de kamera flaşı yok, plastik,201e alternatif olarak üretilmiş diodu vatan comp)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt