ASUS P5W DH DELUXE DH Remote CONTROL WİNDOWS 7 DRİVER(acpi driver windows 7)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi
ASUS P5W DH DELUXE DH Remote CONTROL WİNDOWS 7 DRİVER(acpi driver windows 7)
Arkadaslar uzun zamandır aradıgım WİNDOWS 7 acpi (ACPI) DRİVER sonunda buldum ve sızınle paylasmak ıstedım

asus bazı anakartlara win 7 ıcın destek vermıyor ozellıkle drıver konusunda yuksek ozellıklı anakartların bazı ozellıklerı bu yuzden kullanılamıyor kablosuz aparatları veya seskartlarının kumandaları yada anakartların kumandaları ıste bu yazılımlar genellıkle ACPI drıver ıstıyor bu yama ıcınde hem acpi driver hemde asus p5w dh deluxe anakartın kumanda programını bulabılırsınız...

• Beğen
Tepkiler: Nedved

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler...:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi
nedemek arkadasım pc konusunda her ama her konuda yardımcı olmak ısterımm meslegım bu...

karlidag86

Üye
toprağım o anakarttan elinde satılık varmı?.bana acilinden lazım tüm siteleri alt üst ettim.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadasım kart kendımın bu super bı kart ılk cıktıgında cpu+ana kartı 1.500 milyara almıstım :D cok memnunum wallaha :D piyasada bole bı ana kart almaya kalk su anda 600 liradan asagı bulamazsın oda en dusugu

Cordee

Cordee

Üye
bnmde bu karttan var ama kullanmıyordum wireless haric bu tür özelliklerini. simdi download etmeye calıstım fakat indiremedim başka bir siteye upload etme şansın varmı yada nereden indirdin bende indireyim ?

ultraslantaz

Üye
rica etsem tekrar upload edermisiniz?

hepgele

Üye
ben satıyorum 400 liraya

hepgele

Üye
arkadaşlar Anakart Adı Asus P5W DH Deluxe windows 7 driverları lazım yardım lütfen

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt