Asus P535'ile İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

pLnLp

Üye
    Konu Sahibi
Asus P535'ile İlgili
arkada$Lar içinizde p535 kullanan yokmu deqi$ik programLar yükLemek istiyorum ßide oyun faLan yardımcı oLaßiLecek ßiri warsa sewinirim

• Beğen
Tepkiler: zarganax

tc_tlt

Üye
p353 diye bi modelmi varmış??? :P

pLnLp

Üye
    Konu Sahibi
yaa tamam yanlış yazmı$ım :) karı$tırmı$ oLaßiLirim gecenin 4 ünde o kadar oLuo :)

by_clarck

Üye
Arkadaşım Bende Yeni Aldım 1hafta Oluyor şuanda Ben Yğklüyorum Herangi Bi Sorun Olmuyor Mesela Ne Istersin

osman2510

Üye
arkadaşım sanırım win mobil 2006 yuklu yanlış hatırlamıyorsam 2005 den pek farkı yok data kablosunu telefonuna tak pc ne bagla yani programları pc ye yukle evindeki masa üstü pc ye yani sonra masa üstü pc ye kur prgramları onlar kurulurken cep bilgisayarına kurulcak otomatikmen telefonuna uyarı gelcek zaten kolay gelsin

leventsen

Üye
ekranda align screen yazıyo gecemıyom

kmlerg

kmlerg

Üye
Arkadaşım öncelikle cihazın hayırlı olsun bahsettiğin ekranı geçebilmen için ekranda görünen artı işaretinin tam ortasına kaleminle dokun. Bu dokunma işlemi bitince ekrandaki uyarıları takip et. Bu arada ne gibi programlar aradığını belirtirsen sana yardımcı olabilirim. Her program masaüstü pc den kurulmaz , .exe uzantılı dosyalar masaüstü pcden kurulur ancak .cab uzantılı dosyalar ise direk olarak ppc üzerinden kurulur. .cab uzantılı dosyalar masaüstü pc de rar dosyası gibi görülürler onları rardan hiç çıkarmadan hafıza kartına atacaksın sonra attığın dosyanın üzerini tıklayınca program kurulmaya başlayacaktır.

mgoktepe

Üye
asus p535 için mp3 leri sırasıyla çalacak bildiğiniz bir audio programı varmı?

kmlerg

kmlerg

Üye
Aşağıda linkini ve ilacını verdiğim programı bir dene olmazsa sana başka programlar vereyim. başka istediğin bir program varsa söyle arşivim baya geniş elimde yoksa bile bir şekilde bulurum.,

Link :

PµŋĭsЋ£я

Üye
Aşağıda linkini ve ilacını verdiğim programı bir dene olmazsa sana başka programlar vereyim. başka istediğin bir program varsa söyle arşivim baya geniş elimde yoksa bile bir şekilde bulurum.,

Link :
Arşivinizi CD yapıp upload yapsanız mükemmel olur :D

--------------- Ekleme ---------------

Verdiğiniz programı hafıza kartına yüklüyorum sorunsuz bir şekilde fakat dosyasını usb yardımıhla hafıza kartı > program files >> musicplayer klasörüne atıyorum fakat program açılmıyor ?

kmlerg

kmlerg

Üye
PµŋĭsЋ£я;1755839' Alıntı:
Arşivinizi CD yapıp upload yapsanız mükemmel olur :D

--------------- Ekleme ---------------

Verdiğiniz programı hafıza kartına yüklüyorum sorunsuz bir şekilde fakat dosyasını usb yardımıhla hafıza kartı > program files >> musicplayer klasörüne atıyorum fakat program açılmıyor ?

Bu program cab dosyası değil yani cihazın içinden kurulmaz bu exe dosyası yani cihazı pc ye bağlayıp exe dosyasını kurulum dosyasını pc üzerinde çalıştırın.

arşivimi cd yapıp upload yapmak sorun değilde hem o kadar vaktim yok hemde programlar sürekli güncelleniyor o yüzden isteyenler oldukça yeni versiyonları araştırıyorum böylece hem benim elimdeki programlar güncellenmiş oluyor hemde linkini paylaştığım programlar güncel programlar oluyor.

PµŋĭsЋ£я

Üye
Teşekkürler programı kurdum sıkıntı yok.Sizden 1-2 oyun istiyorum NFS gibi menejerlik gibi oyunlar elinizde varsa bekliyorum teşekkürler.

senkoylu

Üye
arkadaşlar asus p535 kullanıyorum , wm6 ve windows live messenger var, fakat msn de oturum açtığımda kişi listesini tel rehberine atıyo, seçeneklerden atma diyemiyorum, wlm seçeneklerinden atma diyorum ama msn açınca olmuyo o seçeneği keyfime bırakmıyo, yoksa msn açmıyo... ne yapmam lazım?

smmmgursoy

Üye
:oke:mütiş telefon benim diye söylemiyorm.dolu oyun ve program var onur board dan takip edin

yin yang

yin yang

Üye
saol :D :ehe

demir26

Üye
sağlam oyun linki var mı arkadaslar ?

nevzatak

Üye
Arkadaşlar Merha bende Asus p 535 var porogram yükleyemiyorum hep cep bilgi sayarı uygulaması değil diyor yada ilişkilendirilen bir uygulama yok diyor [email protected] e:hmmmmail atsanız sevinirim yardım

nevzatak

Üye
öncelikle verdiğin bilgi için teşekür ederim
bende asus p535 ikinci el aldım porogram yüklemesinde sıkıntı yaşadım nasıl yüklenecek biliyordum ama şimdi az çok öğrendim arkadaşlar p535 e porogra yüklemek için önce exe uzantılı porogramları pc den hafıza kartına yükleyin havıza kartında tüm dosyalara girin birtanesi yükleme onayı istiyecektir o zaman yükleme yapabilirsiniz . Gps Destinator 6 yüklemesi için ise telfon kablosunu pc (bilgisayara) bağlayın telefondan başlat-settings-bağlantılar-usb'yi açın yığın depolamayı iaretleyin ok eyleyin çıkın normal desminato gps programını hafıza kartına yükleyin sonra pc bilgisayırınıza yükleyin bilgisayarınızda yükleme yeri gelecektir telefonun hafıza karteını secin işlem bitikten sonra pc den başlata girin Disminatorapss başlat menüsüne gelecektir burdan porogramı açın ve çalıştırın. türkiye haritasını işaretleyin size haritanın nereye oluşturulması istenecek telefonun hafıza kartını secin instalı tıkların harita telefonun kulanacağı hale getirecektir . şimdiye kadar sadece hafıza kartına gps nin yüklenmesini hazır hale getirdik. son işlem telefonun kablosunu pc den çekin telefondan başlat programlar dosya gezgini hafıza kartı acın karta daha önce yüklediğin desminator'u açın indep -2577-wms-AUTORUN tıklayan yüklenecektir

adlen...

Üye
arkadaşlar merhaba.sitenize yeni katıldım.ilk çıktığından beri asus p535 kullanıyorum şimdiye kadar pek bir sıkıntı yaşamadım.Fakat son birkaç aydır hafıza kartımı görmüyor. Telefon ilk açıldığında pin kodunu girmeden hafıza kartının okunması için bilmem ne yapılması gerekli bu işlem içindekileri kalıcı olarak silecektir diyor. Ne yapmamı önerirsiniz? İçindekileri kurtarmamın bir yolu yok mu acaba :(

Üst Alt