Asus P320 için çalışan GPS programı yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

style_ouf_5

Üye
    Konu Sahibi
Asus P320 için çalışan GPS programı yokmu
Aradım aradım fakat yok 1 haftadır program kovalıyorum ama bulamıyorum. Düzgüncene kullananan yokmu gps progrmaını bu telefonda ?

style_ouf_5

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin ilnk için teşekkürler ama bu pda her programı çalıştırmıyor .ve bu benim ilk pda am harita yüklemesinden falan bi haberim yok benim :(

sguneys

sguneys

Üye
verdiğin ilnk için teşekkürler ama bu pda her programı çalıştırmıyor .ve bu benim ilk pda am harita yüklemesinden falan bi haberim yok benim :(

Kardeşim verdğim linkte herşyi anlatyr..Ama senn telde en güzel igo6 çalşyr sanrım..Deneyeceksin..

style_ouf_5

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim verdğim linkte herşyi anlatyr..Ama senn telde en güzel igo6 çalşyr sanrım..Deneyeceksin..
sağolasın deneyeyim.. suan tomtom7 kurdum program bi türlü uyduya bağlanmadı (açık alandayken) telefonda harici gps ayarlarında 2 seçenek var bi program erişim portu bide donanım portu . Donanım portunu com1 baudu 57600 yaptım. Program erişim portunu boş bıraktım acaba bu yüzden uydu bulmuyor olabilirmi ?

--------------- Ekleme ---------------

verdiğin sitedenki igo 2066 indirdim rardan igo.exe çıkmadı :P

kadirduru

Üye
slm 115200 yapıcaksın tomtom için bu nu da NMEA Alıcısını seçip BAud hızını 115200 Portu da COM : 1 yapıcaksın sonra hiç sorunsuz bağlanacaksın GPS..e o kadar..

--------------- Ekleme ---------------

ASUS P320 için kullandığım ve kullanabileceğiniz DESTİNATOR7 ve TOMTOM 7 İGO NAV6 ve AMİGO DA çalıştığı söyleniyor.... GPS.. SüPer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt