Asus N56VZ-S4225D Notebook Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

relling

Üye
    Konu Sahibi
Asus N56VZ-S4225D Notebook Hakkında Düşünceleriniz
http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4225d-8gb-notebook-urun8726.html Almayı planladığım Notebook bu arkadaşlar. Bol oyun oynayan ve film izleyen birisiyim. Sizinde düşüncelerinizi bekliyorum.

ANIL

Admin
Bu notebook ihtiyaçlarını karşılar. Ekran kartı şuan için yeterli. Linkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin.

Tepkiler: Mad EagLe

ANIL

Admin

blu ray kullanırımda henüz pek yaygınlaşmadı zaten ama ekran kartı vs olarak onun verdiği performansı verirmi oyun vs diğer işlerde de

Samsung'un ekran kartı sanırım 630Mdi. 650M daha üst bir kart Asus daha iyi gözüküyor ve ramler samsung 1333mhz olmalı Asus ise 1600mhz tabi doğal olarak daha pahalı

Samsung'un ekran kartı sanırım 630Mdi. 650M daha üst bir kart Asus daha iyi gözüküyor ve ramler samsung 1333mhz olmalı Asus ise 1600mhz tabi doğal olarak daha pahalı

iyide anıl işin ilginç yanı biri asus ve daha iyi 1700 civarı diğeri samsung o 2074 tl bu nasıl oluyor blu ray 400-500 tl etmiyor heralde

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin

iyide anıl işin ilginç yanı biri asus ve daha iyi 1700 civarı diğeri samsung o 2074 tl bu nasıl oluyor blu ray 400-500 tl etmiyor heralde

Biz hangi Asus'tan bahsediyoruz Yukarıda arkadaşın verdiği üzerine konuşuyorum ben 2257 TLcik

Biz hangi Asus'tan bahsediyoruz Yukarıda arkadaşın verdiği üzerine konuşuyorum ben 2257 TLcik

niye böyle şeyler yapıyosun anıl benim bahsettiğim bu

ANIL

Admin

niye böyle şeyler yapıyosun anıl benim bahsettiğim bu

Karıştı

Tamam samsung buydu o zaman

Yardırırsın bununla Asus'un işlemcisi hakkında pek bilgim yok. Çok oyun oynarsan soğutucu alacaksın tamamdır.

ANIL

Admin
Uzun süre ağır işlem yaparsan sol tarafta ısınma hissedersin internette filan ısınma olmaz.

o kadarı zaten olur neyse az kaldı bilgisayardan bir kere dilim yandı sağlam birşey almak istiyorum o yüzden üstüne düştüm bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...