asus n56vz hala alınabilir bir bilgisayar mı

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
asus n56vz hala alınabilir bir bilgisayar mı
Çıkalı bayaa oldu. Ve 3 nesil i7 kullanıyor. 4. Nesil benzer ekran kartli veya daha üstü tasıyan model önerileriniz neler

MSI OLMASIN LÜTFEN

Uhops

Uhops

Üye
Ng6zv hala güzel bence.
İ5 i7 fark eder ama ivy haswell pek fark etmez. Bide lenovo gt650m SLİ var. SLİ olunca çok güçlü bi kart oluyor.

Bide neden MSİ olmasın : )

ozakin70

ozakin70

Üye
Daha önce Asus kullanmışsa MSI ya bakmayabilir;D kalite ve servis açısından

ozakin70

ozakin70

Üye
Uhops

Uhops

Üye

yav herşey özellik mi:D insan o kadar para veriyor birazda kalite ve görsellik arıyor
msı metal-alüminyum kasa çıkarsa belki sisteminide iyi dengeli yapsa:oke:
Kalitede önemli ama savaşa girmeyeceğiz ki laptopla :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye

Kalitede önemli ama savaşa girmeyeceğiz ki laptopla :D

:D e tostda yapmıcaz ısınmaması lazım ne pcler gördüm özelliklerine baka kaldığım:oha: üzerine iki yumarta kırsan afiyetle yersin o derece yani
metal kasada bunu en kötüsü yarıya indiriyor tabi sistemin de dengeli olması taktirde yoksa bknz: Casper ve Acer ın notebooklarına onlarında metal kasa laptopları var çoğu plastik kasadan daha sıcak
Metal kasada ısrarçı olmamın nedeni inan bu yoksa Asus a veya başka markaya çalışmıyorum MSI da kötülemiyorum
sadece şimdiye kadar kulandığım 4 farklı markanın verdiği tecrübeleri paylaşıyorum sırayla Casper,MSI,Asus,Toshiba kullandım şuan imzamdaki Asus u ve Toshiba yı (MEMNUNİYET:ASUS>TOSHIBA)kullanıyorum ikiside metal kasa ve çok memnunum

Uhops

Uhops

Üye

:D e tostda yapmıcaz ısınmaması lazım ne pcler gördüm özelliklerine baka kaldığım:oha: üzerine iki yumarta kırsan afiyetle yersin o derece yani
metal kasada bunu en kötüsü yarıya indiriyor tabi sistemin de dengeli olması taktirde yoksa bknz: Casper ve Acer ın notebooklarına onlarında metal kasa laptopları var çoğu plastik kasadan daha sıcak
Metal kasada ısrarçı olmamın nedeni inan bu yoksa Asus a veya başka markaya çalışmıyorum MSI da kötülemiyorum
sadece şimdiye kadar kulandığım 4 farklı markanın verdiği tecrübeleri paylaşıyorum sırayla Casper,MSI,Asus,Toshiba kullandım şuan imzamdaki Asus u ve Toshiba yı (MEMNUNİYET:ASUS>TOSHIBA)kullanıyorum ikiside metal kasa ve çok memnunum

Param olsa bende asus alırdım. Ama msi asusa göre biraz daha f/p ürünü. Benim kasam plastik ısınma yok ama sert basarsın içe bi miktar çöküyor. Ama kuzenin asus k53sv si var yanimda üstüne otursan bişey olmaz :D

Üst Alt