Asus MG24UQ monitör satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Asus MG24UQ monitör satışa sunuluyor
Asus 23.6 inç genişliğinde Asus MG24UQ monitörü satışa sunuyor



Tayvan kökenli teknoloji devi Asus, geliştirdiği cihazları ile adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Firma CES 2016’da resmen duyurduğu 23.6 inç genişliğindeki ve 4K çözünürlüğünde olan monitörünü satışa sunmaya hazırlanıyor.




Bir süre önce İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi CES 2016’da Asus, geliştirdiği yeni ürünleri ile boy göstermişti. Görücüye çıkan cihazlardan biri olan Asus MG24UQ adındaki monitörünü resmen duyurmuştu. Firma şimdi de 23.6 inç genişliğinde ve 3840 x 2160 çözünürlüğünde ki monitörünü satışa sunuyor.

4K çözünürlüğünde olan monitör, 157 ppi piksel yoğunluğunda ve IPS teknolojisine sahip. 178/178 derece görüş açısı olan cihazın parlaklık değeri 100 milyon: 1 akıllı kontras oranı, 4ms tepkime süresi olarak satışa sunuluyor. Ultra-Low Blue Light özelliği ile gözleri yormayacak monitörün, Adaptive-Sync teknolojisi ve AMD FreeSycn teknolojisi özellikleri arasında geliyor. Ayrıca Flicker-Free teknolojisi sayesinde titreşimi önlenen cihaz, GamePlus ve and GameVisuals teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Teknoloji devi Asus, geliştirdiği 23.6 inç genişliğinde ki bu monitörü ile oyuncuların dikkatini çekmeyi planlıyor. Oyun tutkunlarının beğenisine sunulan yeni Asus MG24UQ monitör, kısa süre sonra raflardaki yerini alacak.

Asus MG24UQ monitör satışa sunuluyor - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaş O Ayak Nedir :ah
 


Üst Alt