Asus laptop garanti sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Asus laptop garanti sorunu!
Merhabalar benim bi asus sv-53 küsüratlı 4ram 1 ektan kartlı laptobum vardı. Bi gün kamera görüntülerimi dvd ye çekmek istediğimde driverın çalışmadığını yada görünüp okumadığını keşfettim. Zaten uzun süredir hiç kullanmamıştım. Daha sonra garantisi teleservice olduğu için dedim bunlar bahane bulur bunu yapmışsınız filan diyerek verdim sorunlarını yazıp garantiye. Ama ilk sefer cd romu değiştirmişler yine de çalılmadı. 2. Sefer gönderince güncelleyip falan yollamışlar üstelik bir de dalga geçer gibi aktif kontrol edilmiştir(!) şeklinde yazmışlar. Siz test ettiyseniz niye çalışmıyo? Onlarca cd de denedim üstelik. 3.sefer hiçbirşey yapılmamış format bile atmamışlar. 4.sefer babam yenisini talep etmiş. Halbuki 1 yıl önce 2400e almıştık ve o fiyata şimdi neler var. Bende birdaha boş yollarlarsa fiyatını isteyelim dedim ki bu durumda haklıyım. Şimdi babam adına yollandığı için babamın numarasını istediler. Hesapta onarılmış. Şimdi eğer yine çalışmaz ise benim, fiyatını+ 2 aylık rezillik çekmemin karşılığını alabilirmiyim?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Teom@n

Teom@n

Üye
Aynı arızadan 3, farklı arızalardan 4 kez servis gören cihazın değişim hakkı doğar. Para iade biraz zor son dönemki kararlarla. Fatura, Servis raporlarını ve şikayetlerini gösterir belgelerle tüketici hakem heyetine yada mahkemesine gidersin. Bir kaç ay sürebilir. Eğer çözüm üretmezlerse yasal yollara başvuracağını söyle. Uğraş ve sakın pes etme.

- - - Eklendi - - -

Çizgi elektroniğe ulaşmanı tavsiye ederim. Adamlar Asus servisliği veriyorlar, çokta başarılı ve profesyoneller. Muhakkak iletişime geç vakit kaybetmeden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt