Asus k58jt 20 gunde 1 yavaslıyor kilitleniyor sorun nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
Asus k58jt 20 gunde 1 yavaslıyor kilitleniyor sorun nedir ?
mrb asus k58jt m var özellik olarak guclu bi makine oyun yuklemiyorum oynamıyorumda extra agır programlarda yok sadece internette kullanıyorum.virus programım kasperg makina 20 gün geciyo yavaslıyo ciddi bi yavaslama acılıo ole kalıo sistem geri yukluyorum bi muddet oyle idare ediyorum en son care format atmak tekrar oluyor.windows xp de aynı su an win7 var.garantiye vermeden kendim neyapabilirim 1 ayda ancak gelicek garantiden.sorun neden kaynaklanıyor olabilir neler yapmam gerek ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
boyle bir pc yok modeli yanlış yazmış olmalısınız...
ayrıca 20 günde bir yavaşlaması tek sebebi virüs olabilir...
durduk yere birşey olmaz pc ye.
program oyun vs yukleyip oynamıyorsanız sadece internet amacıyla kullnıyorsanız başka sebebi olamaz..

win7 ile sıfırdan formatlayıp ilk olarak ESET smart security kurun daha sonra programları veya dıyer kullandıgınız yazılımları yükleyin..
herhangi birindeki bir virus nedeniyle sorun yaşıyor olablirsiniz..

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
evet modeli yanlıs yazmısım asus k52jt ymis.kasberg var virus taramasından geciriyorum sürekli bisey bulmuyor virus alıcak abuk sitelerede girmiyorum normal net kullanıyorum.win 7 orjinal degil kopya bununla bi ilgisi olabilirmi ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evet modeli yanlıs yazmısım asus k52jt ymis.kasberg var virus taramasından geciriyorum sürekli bisey bulmuyor virus alıcak abuk sitelerede girmiyorum normal net kullanıyorum.win 7 orjinal degil kopya bununla bi ilgisi olabilirmi ?

win7 ile alakasi yok.
Sey yap sen..
Advanced system care programının son surum unu yukle.. Onunla derın tarama yap. Faydası olacaktır :oke:

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
kaspersk yuklu ıken ikinci virus programı cakısma yapmazmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt