Asus K55VJ Hakkında bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jussive_

Üye
    Konu Sahibi
Asus K55VJ Hakkında bir soru
Bugün sipariş ettiğim notebookum geliyor.Ama aklıma bir şey takıldı ve cevabını hiç bir yerde bulamıyorum.Aklıma takılan şey içinden driver cd ' si falan çıkıyor mu ?

ANIL

ANIL

Admin
Büyük ihtimal çıkar çıkmasa bile sürücüleri internetten bulman zor olmaz.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
hayırlı olsun bu arada hoparlör kasanın altında ve ekran kartı gt635m değil 630m :) driver çıkmazsa asusun sitesinden k55vd nin driverlerini yükle ekran kartı hariç aynı pc ler

- - - Eklendi - - -

nerden ve kaça aldın onuda soruyum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sitesinde gerekli driver desteğini bulursun cd olması şart değil.

MrExpert

MrExpert

Üye
Driverlar sistemde yedeği var diye biliyorum :hmmm

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
%99 çıkar ama çıkmazsa bilgisayarda mutlaka vardır (büyük ihtimal sadece 32x için vardır) :d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hard diskte bir bölüm ayırıyorlar zaten.

Uhops

Uhops

Üye
duyduğuma göre wın7 desteklemiyormus doğrumu
ayrıca freedos cd gene gelirmi

fk555897

fk555897

Üye
Bildiğim kadarı ile yeni laptoplarda kurulum cd'si gelmiypr eğr bunu soruyorsan ama Asus'u bilmiyorum. Kurulum cd'si gelmezse işin daha kolay çünkü formata gerek kalmıyor. Bilgisayarı ilk günkü haline getirebilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
free dos cd'si olmaz free dos zaten işletim sistemi olmayan demek alıp power tuşuna bastığınızda siyah ekranda kalırsınız format atmanız işletim sistemi kurman gerekir. Win 7 ile alakası yok free dosa xp bile yüklersin sıkıntı yok ancak yeni nesil win 8'li notebooklara win 7 yüklemek sıkıntı oluyor kilitliyorlar ama açması pek zor değil onu yaptıktan sonra da gpt hatası verir bütün bölümler (recovery dahil) formatlarsanız olur. Ancak recovery silmek garanti dışı bırakıyor diye biliyorum. Kurulum cdsi vermiyorlar belki driverleri verirler.

Uhops

Uhops

Üye
neden ekran kartına635m yazıyolar fakat 630m aralarında fark var baya böle iyi bir marka nasıl yapar bunu bende k55vj sx077d almayı düşünüyorum

tek başıma wın8 yükliyebilirmiyim acaba drıverlerı bulunmuyomusss k55VJ nin asusun kendı sıtesındede yok fredoosa wınt8 yukledıgımde kac tane drıver yuklemem gerekır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt