Asus Eee Slate EP121 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Asus Eee Slate EP121 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Asus firmasının yeni tableti olan EP121 isimli cihazı Wintel tabanlı olarak tüketicilerle buluşacak aynı zamanda arrandale ailesinden bir işlemci ile güçlendirilerek SSD ile satışa sunulucak olan tabletin teknik bilgi ve detayları belli olmaktadır.

Windows 7 Home Premium işletim sistemi ile gelecek olan tablet modelinin kalınlığının 17mm olacağı bilinmektedir.Resmi tanıtımı CES 2011 fuarında gferçekleşecek olan tabletin 999Dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenmektedir.Bunlar ile birlikte EP121 isimli Asus imzalı tabletin diğer teknik bilgi ve özelliklerini halka açıklayalım;
-12.1-inç'lik (1280×800) IPS panelli çoklu dokunmatik ekran (stylus yani kontrol kalemi ile de kullanılabilecek)
-Core i5-470UM işlemci
-İşlemciye bütünleşik dahili grafik ünitesi
-64GB'a kadar SSD seçenekleri
-4GB'a kadar bellek
-Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları
-Çoklu kart okuyucu; web kamerası, HDMI ve USB yuvaları gibi özellikleri bulunmaktadır.

drattilaaydin

Üye
türkiyede ne zamna satışa cıkacak harika birsey bu

emin616

Üye
arkadaslar bu urunu 1 ay onde amerikadan aldim su an turkiyedeyim ve satmak istiyorum. fiyati 1500$.. asagidaki linkten cihazi inceleyebilirisiniz...

(link atamiyorum site izin vermiyor) Sahibinden com da asus ep 121 yazarsaniz orada ilanim var. urunu inceleyebilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt