Astrosmanın boyunun uzamasına nasıl yardımcı olursunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Placebo-

Placebo-

Üye
teşekkür ettim hocam.. Ne gibi tedavi uyguluyorlar.. :)

Ya şey. Boyunun kısa kaldığını söylersen, senden hormon testi isteyecek. Testosteron ve diğer büyüme hormonları vesaire. Bunlara göre ilaç tedavisi uygulayacak.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Okulda oynamaya basladim bi de yazin canimiz sikilinca oynamaya gidiyoduk parka haftada 10 saat falan

teşekkürler hocam... :)

- - - Eklendi - - -

Ya şey. Boyunun kısa kaldığını söylersen, senden hormon testi isteyecek. Testosteron ve diğer büyüme hormonları vesaire. Bunlara göre ilaç tedavisi uygulayacak.

hmm tamam hocam.. Söyleyeceğim çok sağolun.. :)

- - - Eklendi - - -

Hani o büyük bardaklar varya onlarla yatmadan önce bir tane iç basketide bir saat oynasan yeterki olur bence :) :)

günde 2.5lt yeter sanırım.. Basketide bir saat sabah bir saat gece tamam ihsanım :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar bazilariniz dalga geciyo.kendisi mi istedi boyunun kisa olmasini.ayip ya.

minoo

minoo

Üye
İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçmek en büyük küçüklüktür! Ve başınıza ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz, dalga geçtiğinizden daha kötü hale gelirsiniz. Böyle şeyler yapmayın.

Uygunsuz mesajlar silinmiştir. Keyifli forumlar arkadaşlar.

spy ghost

spy ghost

Üye
osman benim 1.70 boy var uzunmuyum ki ben kısa görüyorum kendimi :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

yok be abicim bizim lisede çoğundan uzunum aslında veya benim boyumdalar :ehe birkaç uzun var onlarda umrumda değil :ehe

bilirim senin umrunda olmadıkları kişileri:ehe burdakilerde kısada ademim ünidekiler en az 1.70 :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
bilirim senin umrunda olmadıkları kişileri:ehe burdakilerde kısada ademim ünidekiler en az 1.70 :ehe
iyi iyi :ehe ünide rahatım desene :D kızlar fazla uzun olmuyor tam tersine liseyi bitirecek eleman boy : 1.63 :d:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Türk milleti olarak boy ortalaması yüksek bir millet değiliz.Benim 1.85 üstü 1-2 arkadaşım var.Gerisi ile omuz omuza yürüyoruz :) 1.75-1.80 ideal.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Türk milleti olarak boy ortalaması yüksek bir millet değiliz.Benim 1.85 üstü 1-2 arkadaşım var.Gerisi ile omuz omuza yürüyoruz :) 1.75-1.80 ideal.

doğrudur hocam. Türk kızlarının genel boyu 1.55-1.65 cm arası seyrediyor.. :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aynen kizlari takma kafana en uzunlari ortalama 1.70 oluyo :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
O kadar değil osman sende vur dedik öldürdün 1.55 nedir ? Ya da ben mi izmirde hep uzun kızlarla karşılaşıyorum :)

Metin MF

Metin MF

Üye
yahu abi boyun uzun olunca ne olacak ki :) bende 183 boy var ama ne işe yarıyor sor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt