Astrosmanın boyunun uzamasına nasıl yardımcı olursunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Astrosmanın boyunun uzamasına nasıl yardımcı olursunuz?
Arkadaşlar benim boy 162.5. Yaş 18. Benim boy da kızlar varda ben bunu 1.70 yapmak istiyorum. Ünide kızlar hep 1.70 boylarında. Acaba tavsiyeleriniz neler olabilir.. ?

Türe

Türe

Üye
erkekler genelde 22 yaşına kadar uzarlar. Mümkünse ağır kaldırmaktan kaçın. Bol bol protein al ve süt iç. Ayrıca bir yerden tutunarak sark yani kolların esnesin.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
erkekler genelde 22 yaşına kadar uzarlar. Mümkünse ağır kaldırmaktan kaçın. Bol bol protein al ve süt iç. Ayrıca bir yerden tutunarak sark yani kolların esnesin.

1 ay barfiks çektim bırakmıştım.. Aralık 1 itibarı ile başlayacağım. Esneme haraketleri sonuç verirm i? Sülo? :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Endokrinoloji uzmanına gitmelisin.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
süt ve basket kesin çözüm :) özel mesajdada demiştim ama bi daha diyeyim :)

Kerim.336

Üye
Ya aslinda sans isi bu ya

Türe

Türe

Üye
Hayir genetik :evet: annen ve baban cok kisa ise sen cok uzun olamazsin :) yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun

__xXx__

__xXx__

Üye
Hayir genetik :evet: annen ve baban cok kisa ise sen cok uzun olamazsin :) yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun

alakası yok paşa annem 1.60 babam 1.75 ben 1.90 ım

alaStar

alaStar

Üye
İki kişi ellerden iki kişi ayaklardan tutuk haftada 3 gün çekiştirirse 22 yaşına kadar %7 daha uzaman mümkün protein ve amino asit kullanırsan selvi boylu alyazmalı bile olabilirsin :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
İki kişi ellerden iki kişi ayaklardan tutuk haftada 3 gün çekiştirirse 22 yaşına kadar %7 daha uzaman mümkün protein ve amino asit kullanırsan selvi boylu alyazmalı bile olabilirsin :ehe

alyazmalı olmasın beya

cukuleaks

Üye
Yaş 18 boy desen bitlis :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt