Osmanım nerelerdesin yav pek uğramıyorsun artık özledim. bak kardeşin moderatör oldu![]()

Osmaaan Osmaaaaaanben hep burdayım böölem ? Sen mi mod biliyom onu![]()

buyur kardişimmm![]()

bayadan beri görüşemiyoruz ya![]()

iyi şükürdoğrudurrrr, sıcaktan dolayı işler yoğun ondanda kaynaklanıyo. Nasılsın![]()
benim face kapalı çoktan beri forumda da denk gelemiyoruz. sen nasılsn nasıl gdyo
sınav da geldi çattı
iyi şükürbenim face kapalı çoktan beri forumda da denk gelemiyoruz. sen nasılsn nasıl gdyo
sınav da geldi çattı

ah osman ah dinlemedin sen beni vur kafanı şimdi dağlara taşlaraaslına bakarsan lys'e girmiyorum... Alt yapı dehşet eksik..... Askerlik var iki ay sonra onu tecil ettircem. Temmuz ayın başında sıfır dan derslere başlıyacm,. Ya senin ki nasıl gidiyo??![]()
benim normal ya ne iyi ne kötü orta şekerli 
ah osman ah dinlemedin sen beni vur kafanı şimdi dağlara taşlarabenim normal ya ne iyi ne kötü orta şekerli
![]()
kafan mı güzeloluyo arada sürüm güncellemedim sürekli hata veriyom ondandır ya

kafan mı güzel![]()
sen ne kullanıyon ya tel olaraken büyk hatam olarak iphone 4s i sattımsıcak vurduuuu![]()
sen ne kullanıyon ya tel olarak
su an galaxy wonder ve 5800 var
en büyk hatam olarak iphone 4s i sattımsu an galaxy wonder ve 5800 var
ayfon'da flash player yok ama?la fılaş mılaş boşver o kaliteaboooooovayfon'da flash player yok ama?

la fılaş mılaş boşver o kalite![]()
la gece gececilere bekliyom.. Mutlaka gel hindi biraz işm var mecburen ortalıktan çıkıyom hadi by 
tamam kaynatırızhahahahala gece gececilere bekliyom.. Mutlaka gel hindi biraz işm var mecburen ortalıktan çıkıyom hadi by
![]()

HoşgeldinGeldim beyler