iyavuzoz Üye Pıçakçı mod : on - - - Eklendi - - - ayıktırabiliyoz mu hanny - - - Eklendi - - - ~ Ko0.opuum ! ~ SevimLiyim ! ...... ~ HayaTı seviy0rum ! ~ GezmeYi seviy0rum ! ~ Pf..! deLi mnyK bişeYim ! ~ Çabk snrLeniRim ! ~ işine gLirSe dAdLuM bn BuYm !
Pıçakçı mod : on - - - Eklendi - - - ayıktırabiliyoz mu hanny - - - Eklendi - - - ~ Ko0.opuum ! ~ SevimLiyim ! ...... ~ HayaTı seviy0rum ! ~ GezmeYi seviy0rum ! ~ Pf..! deLi mnyK bişeYim ! ~ Çabk snrLeniRim ! ~ işine gLirSe dAdLuM bn BuYm !
The East Üye Neyse ben çıkıyorum İyi Geceler Atmosfer basıncı üstüme çok geldiği için malum uykumda geldi
Astrosman Üye xone0x' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum İyi Geceler Atmosfer basıncı üstüme çok geldiği için malum uykumda geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dileriz - - - Eklendi - - - Batu yeğenim sana da iyi geceler
xone0x' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum İyi Geceler Atmosfer basıncı üstüme çok geldiği için malum uykumda geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dileriz - - - Eklendi - - - Batu yeğenim sana da iyi geceler
doctorrr Üye Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha
Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha
cukuleaks Üye Astrosman' Alıntı: İsmail okul çocukları yeğenlerim yoruluyorlar Genişletmek için tıkla ... Herekse benden bi çay, ve ben yatar
Astrosman' Alıntı: İsmail okul çocukları yeğenlerim yoruluyorlar Genişletmek için tıkla ... Herekse benden bi çay, ve ben yatar
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha Genişletmek için tıkla ... yeğenim hattim değil bunu söylemek ama cidden yatman gerek - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha Genişletmek için tıkla ... yeğenim hattim değil bunu söylemek ama cidden yatman gerek
doctorrr' Alıntı: Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha Genişletmek için tıkla ... yeğenim hattim değil bunu söylemek ama cidden yatman gerek - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Dersten vakit kalmadı az pc yapıyı dedim babam geldi şuna ayıracağın vakti dersine ayır ot geldin ot gidecen dedi lafa bak... Yat zıbar dedi soora da... Ahaha Genişletmek için tıkla ... yeğenim hattim değil bunu söylemek ama cidden yatman gerek
doctorrr Üye Aabi okuldan geldim her bir eklemim sızım sızım sızlıyordu tam iki saat uyudum şimdi de uyku tutmuyor
Aabi okuldan geldim her bir eklemim sızım sızım sızlıyordu tam iki saat uyudum şimdi de uyku tutmuyor
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Aabi okuldan geldim her bir eklemim sızım sızım sızlıyordu tam iki saat uyudum şimdi de uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... abi değil dayı, dayıcım bu bir.. Ikincisi işe bengay var mı evde?
doctorrr' Alıntı: Aabi okuldan geldim her bir eklemim sızım sızım sızlıyordu tam iki saat uyudum şimdi de uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... abi değil dayı, dayıcım bu bir.. Ikincisi işe bengay var mı evde?
Astrosman Üye RecepBerkA' Alıntı: Getir gotur isleri bende bos zamanlarda basket oynarim Genişletmek için tıkla ... senin yaşın küçük olduğu için seni yormuyorum yeğenim
RecepBerkA' Alıntı: Getir gotur isleri bende bos zamanlarda basket oynarim Genişletmek için tıkla ... senin yaşın küçük olduğu için seni yormuyorum yeğenim