Astronomik Göstergeli Saat Urwerk UR - 110 / Bilgilendirme / Özellikler / Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
Astronomik Göstergeli Saat Urwerk UR - 110 / Bilgilendirme / Özellikler / Fiyat

Bu Teknoloji Harikasını Sizlere tanıtmak İstiyorum.Benim Gibi Teknoloji Bağımlılarının Hoşuna Gidecek Bir Şey.Şey Demek Pek Yakışmaz Saat Desek Daha Doğru Olur :)
UR - 110 Titanyum Kasasının İçinde Dönerek Saati Gösteren Minik Parçalarla Sizi Ay ' a Bakmaktan Kurtarıyor.Kısacası Saat Uyduyu Kullanıyor.Sağ Tarafta Bulunan Uydu Saati Aşağı Doğru Hareket Ettikçe Dakikaları Gösteriyor.Gece / Gündüz Göstergeside Mevcut.Bu Saate Sahip Olmakta Pahalı.

Fiyat : 90.000 USD

thunderbolt95

thunderbolt95

Üye
Gerçekten çok pahalı ama yakında bununda çakması çıkar diye düşünüyorum.....:ehe

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
Olur mu Olur :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bir ev parası ya

• Beğen
Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
Evet Çok Pahalı.

dufy85

dufy85

Üye
aynen bir ev parası. ilginç ama gereksiz

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
bu kadar gereksız bı ürene o para verılmez gercekten

• Beğen
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Gereksiz bence göstergeleri olsun yeter bide saat oldugun ugöstersin yani daha ne istersin ki ?

• Beğen
Tepkiler: -Psygnosis- ve Phobersus
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Kronograf bakımından, iç parçalar iyi dizayn edilmiş... Ayrıca teknoloji bağımlısı olmak 90.000 $ Dolarlık saat almayı gerektirmez. :)

Swatch'ın, Scuba 200 Chrono saatleri, gövde işçiliği, Kronograf ve kayış bakımından daha iyi saatler üretiyor. Onun için lider marka olarak ilk akla gelen Swatch'dır. Özellikle Alüminyum gövdeli eskimeyen ve suya dayanıklı özel göstergesi ile en iyi saatleri ortaya koyuyor. Titanyum'u, Alüminyum ile kıyaslayabilirsiniz. Lakin bir yerde, Titanyum denizin dibini boylar :)

• Beğen
dufy85

dufy85

Üye
benim aklıma saat markası olarak ilk seiko geliyor ve en iyi üreticilerden biri olduğunu biliyorum

• Beğen
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Kronograf bakımından, iç parçalar iyi dizayn edilmiş... Ayrıca teknoloji bağımlısı olmak 90.000 $ Dolarlık saat almayı gerektirmez. :)

Swatch'ın, Scuba 200 Chrono saatleri, gövde işçiliği, Kronograf ve kayış bakımından daha iyi saatler üretiyor. Onun için lider marka olarak ilk akla gelen Swatch'dır. Özellikle Alüminyum gövdeli eskimeyen ve suya dayanıklı özel göstergesi ile en iyi saatleri ortaya koyuyor. Titanyum'u, Alüminyum ile kıyaslayabilirsiniz. Lakin bir yerde, Titanyum denizin dibini boylar :)

katılıyorum

• Beğen

TerrybLe

Üye
babaoğlu zaten sen takmıyon milyonların içinde bin in lafı mı olur ? Milyonerler takıyo onu

• Beğen

Üst Alt