Astrologlar Haklı Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Astrologlar Haklı Çıktı
ASTROLOGLAR HAKLI ÇIKTI

<div align="center"></div>
Astrologların yüzyıllardır tekrarladığı iddianın gerçek olduğu ortaya çıktı. Güneş ışığı, meyve ve sebze farkları ile sıcaklık çocuğun zekasını etkiliyor. Ayrıca kışın doğan çocuklar yazın doğanlardan daha sağlıklı oluyor.
İnsanların doğum saatinin kaderleri ve geleceklerinde büyük rol oynadığını öne süren astrologlar haklıymış&#33; Aynı tezi, bilimsel araştırmalar da doğruladı.

Kış çocukları daha zeki
Yüzyıllar boyu doğum saatinin insanların gelecekleri, kaderleri hakkında büyük rol oynadığını söyleyen astrologlar haklı çıktı&#33; Bilim adamlarının yaptığı yedi yıllık bir araştırma, kış aylarında doğan çocukların yaz aylarında doğanlara göre daha başarılı, zeki ve daha gelişmiş olduğu sonucunu ortaya koydu. Bu hafta içinde yayımlanacak olan araştırma Harvard Üniversitesi bilimadamları tarafından dünya çapında 21 bin erkek ve kız çocuk üzerinde yapıldı.

Güneş ve mevsim sebzeleri
Araştırmacılar, sıcaklık, güneş ışığı, hormonlar ve mevsim sebze ve meyvelerinin anne karnındaki çocuğun gelişimini etkileyeceğini, karakter yapısını belirleyeceğini düşünüyor. ABD&#39;li ve Avustralyalı uzmanlar doğumda, 8 aylık, 4 ve 7 yaşlarındaki çocuklara uyguladıkları testlerle bu sonuca ulaştı. Araştırmalar kış aylarında doğan çocukların yazın doğanlara göre 7 yaşına geldiklerinde ortalama 210 gram daha ağır ve 0.19 cm daha uzun olduğunu gösteriyor.

yitik savaşçı

Üye
Haberci üstüne alınma ama bu ne biçim bir haber yorumudur... Astrologların gezegenlerin konumu vesairesiyle beslenmenin getirdiği farklılık bir mi? İşte böyle popülist yaklaşımlar beni çileden çıkartıyor...

tofy

Üye
zaten doğum günümüzün insanların davranışlarını bile etkilediği bir gerçek
demekki bilimsel olarak zekamızıda etkiliyor
haber için teşekkürler haberci

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Doğrusunu istersen ben tabii ki üzerime alınmıyorum.Bu bir haber ve Bilim adamları binlerce denek üzerinde gerçekleştirmişler ve ben de sizlere sundum beğenir veya beğenmez katılır veya katılmayabilirsiniz.Biz her türlü bilgiyi okumaya ama işimize gelenle amel etmeye gayret ederiz.Şahsım adına tabii Saygılar...

keano

Üye
vallahi yalan.. simdiben kis cocuuyum... aralik... bizim ardaca mart doumlu eleman zeka kupu.. hani benim 3-5 katim yani...

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
ha bir söz daha var onu da söyliyeyim bari tam da ortamı olmuşken
İstisnalar kaideyi bozmaz derler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 16 2006, 10&#58;25 PM) [post=253990]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Haberci üstüne alınma ama bu ne biçim bir haber yorumudur... Astrologların gezegenlerin konumu vesairesiyle beslenmenin getirdiği farklılık bir mi? İşte böyle popülist yaklaşımlar beni çileden çıkartıyor...
[/b][/quote]

astrologlar her zaman kışın doğan çocukların daha zeki olduklarını söyler. o ana kadar bilimsel bir dayanağı olmadığından bu bir varsayım olur.
ama bilim adamları çıkıp ta kışın doğmanın bebek üzerinde zeka ve sağlık yönünden etkili olduğunu ispatlarsa, dolaylı olarak astrologların da varsayımı bu araştırmadan bir pay almış olur.

__Midas__

__Midas__

Üye
25 aral&#305;k do&#287;umluyum yani k&#305;&#351;&#305;n tam ortas&#305; heheheyt gencim ,yak&#305;&#351;&#305;kl&#305;y&#305;m ,zekiyim ve Sahtekar&#305;m daha ne isterir...

darkred

darkred

Üye
ulen ben hepten ayvayı yimişim.yazın tam ortasında doğmuşum eyvah eyvah

keano

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Jan 17 2006, 12&#58;38 AM) [post=254030]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ha bir söz daha var onu da söyliyeyim bari tam da ortamı olmuşken
İstisnalar kaideyi bozmaz derler
[/b][/quote]
heheheh dogrudur

tofy

Üye
bu arada bende kış çocuğuyum 10 şubat

slayer

Üye
kesinlikle yalan... Kanıt: ben....

msw

msw

Üye
Ben de kışa gelirken doğmuşum....

abuvice

abuvice

Üye
Ben kış çıkışı :ehe.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
neyse bende hafifiten kış cocugu sayılırım 28 agustos yani yaz bitiyo eh böyle avunalım

gknky

gknky

Üye
ben kış çocuğuyum
harbidende öle zeki yim

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 17 2006, 07&#58;32 PM) [post=254785]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
neyse bende hafifiten k&#305;&#351; cocugu say&#305;l&#305;r&#305;m 28 agustos yani yaz bitiyo eh böyle avunal&#305;m
[/b][/quote]

ben 18 haziran..ya ben ne yapim..(bu arada astrologlar&#305;n söyledi&#287;i hiç bi&#351;eyede inanmam..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt