astral seyhat ve lucid ruya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

İlginc bi olay yaparsiniz insallah

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Lucid ruya ile ilgili bi film var super biseyizlemenizi tavsiye ederim adi Insception

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
cok garip gece gene denedim gene cok kısaydı odamdaki kapının acılısını gordum yani kapı kolunun asagi indini ve birden uyandim kapı acık annem gelmis noluyo demeye konusuyomusum ruyamda garip olan kapinin acildini gormem kapi arkamda kalıyor yani kalkip bakarsam anca oyle gorurum
digeride ilk defa uyurken konustum cunku hic konusmazdım + annemede sordum oda ilk defa konustun duydum dedi

noluyo lan ;) neiş bu

acikcasi ben astral seyhata inanan biri degilim ama bunlar ne ? ;)

- - - Eklendi - - -

Yazım hatasıni duzeltiyom
annem gelmiş noluyo demeye kalmadan
devami yukarda ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
cok garip gece gene denedim gene cok kısaydı odamdaki kapının acılısını gordum yani kapı kolunun asagi indini ve birden uyandim kapı acık annem gelmis noluyo demeye konusuyomusum ruyamda garip olan kapinin acildini gormem kapi arkamda kalıyor yani kalkip bakarsam anca oyle gorurum
digeride ilk defa uyurken konustum cunku hic konusmazdım + annemede sordum oda ilk defa konustun duydum dedi

noluyo lan ;) neiş bu

acikcasi ben astral seyhata inanan biri degilim ama bunlar ne ? ;)

- - - Eklendi - - -

Yazım hatasıni duzeltiyom
annem gelmiş noluyo demeye kalmadan
devami yukarda ;)

garip vallahi ilk defa sizden duyuyorum böyle bişeyi :bilmm

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bende bi tuaflık war ;) bende çözemedim

aleranol

aleranol

Üye
Valla o değil de 10 tane rüya goruyorsam 8 9 tsnesi lucid hani. Zevkli zevkli şeyler ancak zaman yetmiyor mk. Bazen tam manyak bişey yapacam mesela uçaktan atladım desek ya parasutle ugrasirken telefon rosenrot açar (alarm) müzikle rüya arasında gider uyanirim falan cok ters oluyor. Eğer alarmı kurmayı unutmuşum ve 6.25i geçersem saat o zaman da zevk alınmıyor. Valla lucid uzmanı benim en az 150 kere lucid gördüm cok zevkli

- - - Eklendi - - -

Ha astrale gerek varmı bence uok hani hayal gücüm yetiyor. Olmazsa seyahate çıkarım artık

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Astralı beceremicem galba once lucid denim lucidden anlayan warmı ?

Legendary.

Legendary.

Üye
Arkadaşlar astralın tekniklerini felan anladım yapmaya çalışırım ama lucid nasıl oluyor uzun uzun anlatırmısınız lütfenn :)

aleranol

aleranol

Üye
Lucidde uzmanca olmayan açıklamam şudur.:
Rüya esnasında kendine gelme olayı rüyada olduğunu anlamaya bağlı. Eğer sen ruysda olduğunu anlar ancak normal bakalım ne olacak der gibi devam edersen normal rüya görürsün. Ancak sen ulan ben .... ııığğhk diye kontrolü alırsan is değişir. Yani normal yürümez ucmak isteyince ucamazsiniz. Zorlamak gerek. Mesela sokaktasin ve canın bir anda 2 ton double chicken burger çekti(geçen iyi olduydu) yapman gereken kontrol sendeyken onu istediğin terde hayal etmek kafanı kullandığını hissedeceksjn ki o da rüyada gerçek olsun. Eğer isteğini yaptıysan zevk almak için ise rüyada gördüğün vücuda kendini koyup zevki hayal et sonra zaten resmen yaşıyorsun o zrvk daha gerçekçi halde her ısırık ta otomatik geliyor. Lucid rüyanın temel noktası kontrol ve hayal gücü zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt